Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat ne olacak bu işler
Küme düşürüyoruz yav bu ne yav
Vallah yıldım artık
Renktaş ben ümidimi o penaltı verilmeyince kaybettim.Gayet de düşebiliriz diyorum.Kırılma maçı, kendi evimizdeyiz, çok net bir penaltı ve VAR'a izlemeye bile gitmediler.

2019'da fener bizim durumumuzdayken bol bol kıyaklarla buna izin verilmemişti.Biz ise gasp ediliyoruz.

Bize 4 atan Hataya Alanyaspor 6 atmış.

İki hafta sonra Alanya bize ne yapar düşündükçe dehşete kapılıyorum.

artık bu genç oyuncu fetişine son verelim değil mi üstad. emekli topçu da almasınlar ama bi türlü bu işin dengesini kuramadık

saçma sapan işler gençleşme altyapıyla olur romanyadan 10 milyona adam almakla değil. 2. döneminde de yaptı şimdi yine yaptı hoca. gereksiz hamleler

saçma sapan işler gençleşme altyapıyla olur romanyadan 10 milyona adam almakla değil. 2. döneminde de yaptı şimdi yine yaptı hoca. gereksiz hamleler
kurarsın kaliteli takımını 3-4 tane genç yetenek ilave edersin bu şekilde onlar da gelişir. bu ortamda ne sorumluluğu kaldırabiliyorlar ne de gelişebiliyorlar, resmen formanın altında ezildiler. kulübün içine eden saçma salak bir proje

Bugün solbek ve stoper diye aldığımız adamları orta sahada oynattık. Beğenmediğimiz Taylan ve Berkan’ın yedekleri bile yok yani. Hemen merkez ve defansif orta sahaya iki adet ve bir de ofansif kanat oynayabilen orta saha olmak üzere en az 3 oyuncuya ihtiyaç var.

hayri bir de şu geriden pasla çıkma konusuna iki laf et

terim hoca da yapıyordu ama bu ayrı bir takıntılı çıktı

paşa bir de topu alan takımdı ne diye biz geçiş oynamadık hala anlamıyorum

hatay da keza öyle

al maçlarındaki gibi bekleyip çıksak daha etkili olurduk

önde basıp kapma yok bir de geriden oyun kurmaya çalışıyoruz

hayri bir de şu geriden pasla çıkma konusuna iki laf et

terim hoca da yapıyordu ama bu ayrı bir takıntılı çıktı

paşa bir de topu alan takımdı ne diye biz geçiş oynamadık hala anlamıyorum

hatay da keza öyle

al maçlarındaki gibi bekleyip çıksak daha etkili olurduk

önde basıp kapma yok bir de geriden oyun kurmaya çalışıyoruz
hava topu alabilecek bi tane adam yokken uzun muzun oynuyorlar
mustafa olunca uzun oynamiyorlar
skandal bir sezon oluyor haluk yürekli'nin dedigi gibi

mental olarak bu kadar kırılgan oyuncuları bir araya toplamakta başarıydı. niye bu kadar özgüvensiz bu çocuklar cidden yetenekleri mi kısıtlı diye düşünmeye başlıyor insan. baskı yapmakta değil takımın sorunu baskıyı kıramıyorlar, oyunu soğutamıyorlar. bu kaçıncı öne geçtiğimiz maçı verip duruyoruz. en az 3-4 transfer lazım mental olarak, futbol bilgisi, teknik olarak kuvvetli oyunculardan. artık yedek kulübesine transfer yapılması işi bitmeli.

ebedı dostumuz fbden 2 3 topcu kıralamamız gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt