Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.577
- 66.688
- 5.003
Trabzona yenilmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzona yenilmeyiz
Renktaş ben ümidimi o penaltı verilmeyince kaybettim.Gayet de düşebiliriz diyorum.Kırılma maçı, kendi evimizdeyiz, çok net bir penaltı ve VAR'a izlemeye bile gitmediler.Üstat ne olacak bu işler
Küme düşürüyoruz yav bu ne yav
Vallah yıldım artık
Aytacla ciksak beraberlik alirdik belki.emre kilincta ortada geriye paslardan gol yedirirdi muhakkakAntalya macinda iyidi, nedense hemen birdaki macta kesik yedi. Son galibiyetimiz Antalya Maci.
Bunlarin icinde en iyi 6 oynayabilecek aytac. Ama dedigim gibi hemen iyi oyndan sonra kesik yedi Buda cok sacmaydi.Aytacla ciksak beraberlik alirdik belki.emre kilincta ortada geriye paslardan gol yedirirdi muhakkak
artık bu genç oyuncu fetişine son verelim değil mi üstad. emekli topçu da almasınlar ama bi türlü bu işin dengesini kuramadık
Bize 4 atan Hataya Alanyaspor 6 atmış.
İki hafta sonra Alanya bize ne yapar düşündükçe dehşete kapılıyorum.
saçma sapan işler gençleşme altyapıyla olur romanyadan 10 milyona adam almakla değil. 2. döneminde de yaptı şimdi yine yaptı hoca. gereksiz hamleler
kurarsın kaliteli takımını 3-4 tane genç yetenek ilave edersin bu şekilde onlar da gelişir. bu ortamda ne sorumluluğu kaldırabiliyorlar ne de gelişebiliyorlar, resmen formanın altında ezildiler. kulübün içine eden saçma salak bir projesaçma sapan işler gençleşme altyapıyla olur romanyadan 10 milyona adam almakla değil. 2. döneminde de yaptı şimdi yine yaptı hoca. gereksiz hamleler
rakamları seri olarak dizersek 5 de olabilir.ya 10 ya da 24 olur
forvette, orta sahada ve kanatta is yapacak adamlar olacaksa stopere necip veya hüseyin türkmen'i yazar gecersinKesinlikle. Kerem banko desek 1 kaleci 1 stoperle çözecektik olayı
saçma sapan işler gençleşme altyapıyla olur romanyadan 10 milyona adam almakla değil. 2. döneminde de yaptı şimdi yine yaptı hoca. gereksiz hamleler
trabzona ayak bağlama büyüsü yapmamız lazım. işler iyiye gitmiyor, tek çözümü metafizik.Mactan sonra Göruselim![]()
hava topu alabilecek bi tane adam yokken uzun muzun oynuyorlarhayri bir de şu geriden pasla çıkma konusuna iki laf et
terim hoca da yapıyordu ama bu ayrı bir takıntılı çıktı
paşa bir de topu alan takımdı ne diye biz geçiş oynamadık hala anlamıyorum
hatay da keza öyle
al maçlarındaki gibi bekleyip çıksak daha etkili olurduk
önde basıp kapma yok bir de geriden oyun kurmaya çalışıyoruz