Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pesic'e de iyi para vermiş. Batırır bir an önce umarım.
En az yönetim kadar Terim de suçlu . Bu son 2 maç Terim de olsa takımın başında yine aynı sonuçlar olurdu merak etmeyin. Yeni planlama meğer 2. Ligmiş. Fatih Hoca dua etsin takım ligde kalsın . Eğer takım düşerse bunun sorumlusu Terimdir. İlk Avrupa kupasını getiren ve ilk küme düşüren Teknik direktör olarak tarihe geçecektir kendisi .
Pva oyun kurar diye mantikli geldi bana![]()
Pva oyun kurar diye mantikli geldi bana![]()
Sampiyonlugun anahtari iyi orta sahadir sampiyon oldugumuz butun seneler iyi orta sahaya sahip oldugumuz zaman olmusuzdur
Harun muslu
Sabri reyiz hesabını Sabri sarıoğlu sandı xd
Biz niye anadolu taktigine gecmiyoruz? Gelecek 3 macta rakiblerimizin puani bizden fazla olacak. Topu onlara birakip arkayi saglam tutmaya bakalim ve hizli hücum ve prese yönük oynatsin Torrent takimi.
Kalede adam gibi olursa, biraz puan toplayip özgüven kazanmak icin mantikli olabilir bu is. Transfersiz bu takimla arkadan cikma pas fetisi, hocayin boynunu kirar 5-6 mac icinde.
Dogru dedinzamanında bayern'de philip lahm ı ortasaha göbeğe çeken kişi olduğunu söylüyorlardı torrent için. belli ki aynısını yapmak istedi ama pva aşırı boş bi topçu lahm ile aynı kefeye koyması trajikomik.
Pesic'e de iyi para vermiş. Batırır bir an önce umarım.
Ben onu hala yemedim yav,ceza alayim,onu da yiyeyim toparlaniriz.Hersey bana bağlı Galatasaraysa mevzu.meger ben hocasiymisim takiminSinirden 1 adet orta boy dominos superos yedim baby.
Pizza fiyatları da tadımı kaçırmakta
5+5=10 bekliyorum. Pesic için bile 3-4 konuşuluyor. (Sırp basını).en fazla 8 gelir