Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesic'e de iyi para vermiş. Batırır bir an önce umarım.

En az yönetim kadar Terim de suçlu . Bu son 2 maç Terim de olsa takımın başında yine aynı sonuçlar olurdu merak etmeyin. Yeni planlama meğer 2. Ligmiş. Fatih Hoca dua etsin takım ligde kalsın . Eğer takım düşerse bunun sorumlusu Terimdir. İlk Avrupa kupasını getiren ve ilk küme düşüren Teknik direktör olarak tarihe geçecektir kendisi .

Olmayan bir konua hakkinda yorum yapiyorsun. Yani bunu bilemezdin. Hoca olur olmaz ayri bunu bilemeyiz. Bunu ogrenme ihtimalimiz yokken kesin bir dille konusmak dogru degil. Terim ile de kotu gidiyorduk demek dogrusu olur. Alpaslan'i ortasahada kullanmazdi mesela, bundan eminim. Daha iyi demiyorum, tercih farki diyorum. Buna ragmen evet benimde umidim az olurdu ancak bunu bilemeyiz, bilemeyecegiz.

Pva oyun kurar diye mantikli geldi bana😖

pva solda kuruyor oyunu orda kalmalıydı ortada ömrümde hiç görmedim palasta o kdr eksik oldu şu bu bi gün bile roy dayı ortada düşünmedi ztn olmadı da. bu şekilde solu da salmış olduk zira ömer bütün maç zıçtı. pva defansta aksıyosa ona göre önlem al senin takımında ztn bek 2sini de yapacak hali yok

Biz niye anadolu taktigine gecmiyoruz? Gelecek 3 macta rakiblerimizin puani bizden fazla olacak. Topu onlara birakip arkayi saglam tutmaya bakalim ve hizli hücum ve prese yönük oynatsin Torrent takimi.

Kalede adam gibi olursa, biraz puan toplayip özgüven kazanmak icin mantikli olabilir bu is. Transfersiz bu takimla arkadan cikma pas fetisi, hocayin boynunu kirar 5-6 mac icinde.

sol beke sivastan alalım uğur çiftçiyi.
kale-sol bek-kerem şeklinde as kadronun yerlilerini tamamlayıp kalan tüm mevkiler yabancıyla dolmalı
en gizlenebilir mevkilerde yabancı kullanıp takımın göbeğini kalbini yerlileştiren kadro mühendisliğini yapana kafam girsin
allahın çapsızları

Biz niye anadolu taktigine gecmiyoruz? Gelecek 3 macta rakiblerimizin puani bizden fazla olacak. Topu onlara birakip arkayi saglam tutmaya bakalim ve hizli hücum ve prese yönük oynatsin Torrent takimi.

Kalede adam gibi olursa, biraz puan toplayip özgüven kazanmak icin mantikli olabilir bu is. Transfersiz bu takimla arkadan cikma pas fetisi, hocayin boynunu kirar 5-6 mac icinde.

Bugun oyle oynadik zaten, yine yenildik. 6 defansif oyuncu.

Valla şahsi gördüğüm yönetim transfer sezonunun sonunu göremez bide bi video gördüm başkanım yeğeniymiş taraftara orta parmak yapıyor böyle bişey varmı ya insanın yüzü kızarır biraz utanır

Bir uzun boylu stoper lazim bizde ikiside kisa kesici stoper, kornerlerde önde tehtit edemiyoruz hic. 200 kornerde gol atamamisiz, bunu sadece Korner kullanlara baglayamayiz. Kisalar iste, ayni sekilde savunmada zorluk yasiyoruz kornerlerde.

Boupendza
Kerem ----------------- Morutan
Berkan - Gedson
Gbamin

PvA - Marcao - Nelsson - Boey
Okan​

Mahmut Recevike soru sordu
Ne cevap vericem tarzı konuştu

Ulan tahrikten geçen sene kupa maçında 1 fenerliye ve Sörloth'a tek maç verilmedi. Rezillik... Yeter be
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu TAYLAN ANTALYALI'nın, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
5+5=10 bekliyorum. Pesic için bile 3-4 konuşuluyor. (Sırp basını).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt