Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pva solda kuruyor oyunu orda kalmalıydı ortada ömrümde hiç görmedim palasta o kdr eksik oldu şu bu bi gün bile roy dayı ortada düşünmedi ztn olmadı da. bu şekilde solu da salmış olduk zira ömer bütün maç zıçtı. pva defansta aksıyosa ona göre önlem al senin takımında ztn bek 2sini de yapacak hali yok
Ay yay,mars ikizler torrent benim gibi.maceraci ve hemen biseyler düşünüp çözüm bulma odakli,aceleci

Taylan'ın cezasını 1 maça düşüremeyen yönetime
Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören, Trabzonsporlu Sörloth'un iki maçlık cezası bir maça düşürüldü. Sörloth, Sivasspor maçında görev alabilecek. DUVAR - Tahkim Kurulu, kırmızı kart gören Trabzonspor'un Norveçli futbolcusu Alexander Sörloth'un iki maç men cezasını bir maçtan men ve 4 bin 500 TL olarak değiştirdi.
Kasımpaşa maçında Aytaç Kara'ya yaptığı sert hareket sonucunda kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş 1 maç ceza aldı. Cezasını Ankaragücü maçında çeken Mert Hakan eski takımı Sivasspor karşısında forma giyebilecek.

Boupendza
Kerem ----------------- Morutan
Berkan - Gedson
Gbamin

PvA - Marcao - Nelsson - Boey
Okan​

Emre <> Morutsan, Cica <> Berkan. Yerli siniri sebebiyle bu degisiklik daha iyi olur sanki. Cica en azindan az cok pas atiyor Berkan ile cok kotu oynuyoruz, kisir bir oluyor ortasaha daha cok geri pas ve gol yeme olasiligi. Bilmiyorum ama bana daha iyi gibi geldi. Gbamin cok izlemedim o acidan yorum yok :)

Prof dr. Oktay banlı depresyona girmiş
Azer bülbül dinleyerek ameliyat yapıyormuş

Emre <> Morutsan, Cica <> Berkan. Yerli siniri sebebiyle bu degisiklik daha iyi olur sanki. Cica en azindan az cok pas atiyor Berkan ile cok kotu oynuyoru, kisir oluyor ortasaha daha cok geri pas ve gol yeme olasiligi. Bilmiyorum ama bana daha iyi gibi geldi. Gbamin cok izlemedim o acidan yorum yok :)
Berkanin yanlis rolde oynatildigi icin kotu gorundugu zannediyorum , Taylas press yapildiginda cok panik yapan bir oyuncu Cicaldau ise hic sorumluluk almiyor dolaysiya butun yuk Berkana biniyor ve kendini futbolunu oynayamiyor. Gbamin sorumluluk alan , basan ve bol press yapan bir oyuncu Gedsonu zaten biliyoruz bunlarin ikisi Berkani rahatlatip istedigimiz bekledigimiz performansi gosterecegini zannediyorum. Elano bile Baris-Mustafa- ayhan ile oynadigi vakit cok kotu gorunmustu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt