- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
@Alper Altun abi yarin bana öğlen ceza ver 10 mart 2022'ye kadar olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nef ve kel kafalı abi çözüm
Ne camposu yahu, su durumdan cik önce.Yonetim cok hatalı,gitmeli de ama bu campos ve sacramento olayi da güzel
En kötüsüde yenilgiye sinirlenmiyorum,bağırmıyorum,moralim bozulmuyor artık.
İnsan en sevdiğinden soğur mu hiç...
Şu durumda oldu,cikamayiz artik abiNe camposu yahu, su durumdan cik önce.
Campos torrent dogru olabilir ama bu durumda degil. Sezon basi olur bu, böyle degil.
Off sende cabuk vazgeciyosun,torrenti da yedin maşallahbüyük hayal kırıklığı yaşıyorum
3 maçta minimum 7 puan alırız diyordum
seneye avrupa da yok böyle rezalet olur mu
mayısta seçim olur yine bir sürü kaos çıkar
yeni hoca yeni kadro uzar gider
Evet cok zor artik, Burda feg mo dönecek 3 transfer hemen gelmeli yoksa ismiz Yas.Şu durumda oldu,cikamayiz artik abi
mart cok uzun sergenım sana 1 hafta fln verılır@Alper Altun abi yarin bana öğlen ceza ver 10 mart 2022'ye kadar olur mu
Adam maclari izleyecekmis iste.nerde ihtiyac varsa ona gore adam bulur,satilacak biri varsa da satılır herhalcamposu falan niye getirdik madem transfer yapın hemen şu takıma 4-5 tane
Off sende cabuk vazgeciyosun,torrenti da yedin maşallah![]()
trabzon maci sonrasi milli ara zaten,2 hafta falan.o da dogrumart cok uzun sergenım sana 1 hafta fln verılır
Parasız başkan patlıcan dolmasına benzerpara olsa bu yönetim kendini kurtarmak için 50 adam daha alır
para yok
Morutan kotu değil asla,cicaldau ise mental olarak zayif,lider de değil.hatali transfer oldu cicaldau.Bide forumdaki çogu kişi tanase gelsin,popescu gelsin bütün rumenleri istedi,rumen tarihinin en büyük oyuncusu bize geldi zaten ordan anca büyük liglerin orta sıra takimlarina futbolcu çikar..
Acil saf yetenek adam bulmamiz lazim sahaya çıkar maçı çözsün bizde o tarzda 1 adam bile yok..
büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
3 maçta minimum 7 puan alırız diyordum
seneye avrupa da yok böyle rezalet olur mu
mayısta seçim olur yine bir sürü kaos çıkar
yeni hoca yeni kadro uzar gider
Bende cok dibi gördüğümüz icin sicrama bekliyorumhayalperest herif. Minimum 7 bir de.
ülkeye yeni gelen 1 td hatay paşa trabzon maçından bu kadroyla min 7 puanla çıkabilse peygamber ilan edenler olurdu.
ben 2 maç daha puan alamayacağız diyorum. trabzon da alanya da içimizden geçer.