Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He iyi dogramaya devam.
yav kardeşim doğranma diyorsunuz hala.

Denizli maçı-Hatay maçı
Birinde bos kaleye atamadın, diğerinde 1-0 öndesin penaltiyi laubali kullanıp kaleye pas veriyorsun.

İki macta da takimin gerzek gibi düsmesinden kaybettik.
Hakemlerin etkisi yok mu? Elbet var ama bu zekası kısıtlı takım elindeki fırsatları kaçırdığı için bu hale geldi.

Bu olaylar yeni başlamadı. 20 senedir aynı adamlar ligde hakem yada yardımcı aynı bokluğu hep yapıyorlardı tek fark sen sonuca ulaştığından ya sallamıyordun yada muslera çekilin ben peygamberliğimi ilan ediyorum meleklerim yardım edin dediği için başarılı görünüyordun.

Şimdi kalede balondan bir herif var kaleye geçtiginden beri biri rovesata olak uzere üzerine gelen 5. topu da yedi. Herif dururken yiyor, kornerden bakiyor yiyor, atak yiyoruz rakip 5 metreden feyk atıyor yiyor, yiyor, yiyor...

Kimse kusura bakmasin ama yilardir sampiyon da olsak 5.de götümüzü kurtaran adam musleraydı.
Yaşlandı, sakatlandı kendi de artık bitmiş durumda çok az etki edebiliyor artık.
Hakemler hep aynıydı değisen tek şey senin ofansif bölgen.
Gecen sene gedson olmasa bu takim yine 10.olurdu.

Boş haber mantıklı diyebileceği tek iş scout ekibini değiş o haberdeki.

ciddi ciddi küme düşme tehlikesiyle karşı karşıyayız.

yav kardeşim doğranma diyorsunuz hala.

Denizli maçı-Hatay maçı
Birinde bos kaleye atamadın, diğerinde 1-0 öndesin penaltiyi laubali kullanıp kaleye pas veriyorsun.

İki macta da takimin gerzek gibi düsmesinden kaybettik.
Hakemlerin etkisi yok mu? Elbet var ama bu zekası kısıtlı takım elindeki fırsatları kaçırdığı için bu hale geldi.

Bu olaylar yeni başlamadı. 20 senedir aynı adamlar ligde hakem yada yardımcı aynı bokluğu hep yapıyorlardı tek fark sen sonuca ulaştığından ya sallamıyordun yada muslera çekilin ben peygamberliğimi ilan ediyorum meleklerim yardım edin dediği için başarılı görünüyordun.

Şimdi kalede balondan bir herif var kaleye geçtiginden beri biri rovesata olak uzere üzerine gelen 5. topu da yedi. Herif dururken yiyor, kornerden bakiyor yiyor, atak yiyoruz rakip 5 metreden feyk atıyor yiyor, yiyor, yiyor...

Kimse kusura bakmasin ama yilardir sampiyon da olsak 5.de götümüzü kurtaran adam musleraydı.
Yaşlandı, sakatlandı kendi de artık bitmiş durumda çok az etki edebiliyor artık.
Hakemler hep aynıydı değisen tek şey senin ofansif bölgen.
Gecen sene gedson olmasa bu takim yine 10.olurdu.
Tamam dogru ama bu sene son 20 sende yaptiklari kadar hata yaptilar. Artik iyicene sictilar öbur dediklerin dogru. Ve denizli Maci gercektende kader maci gibi birseydi, Orda anlatmak istedigin sadece Hakem degil. O mac simdiki gidisati belirledi.

Biraz önce o saydiklarima yunusuda ekle, sen gel bize 2 gol cak ama fener macinda eli ayagi tutulup daha müsayit pozisyonda kalecinin eline yuvarla topu. Rahatligi hep bize karsi buluyorlar nedense.

takımlar bizi kolay lokma olarak görerek saldırmalı top oynayabilir. avrupa maçlarındaki ayara dönerek defansı sağlam tutup kontralarla fişi çekmeğe olmadı beraberliğe oynamağa bakmalıyız. ama dt top oynatmağa gelmiş gibi defansı boşlayacaz gibi gözüküor. son bilmem kaç maçta vermediğimiz posyonu 2 maçta verdik 🥸

Tamam dogru ama bu sene son 20 sende yaptiklari kadar hata yaptilar. Artik iyicene sictilar öbur dediklerin dogru. Ve denizli Maci gercektende kader maci gibi birseydi, Orda anlatmak istedigin sadece Hakem degil. O mac simdiki gidisati belirledi.
Haklısın ona birşey demiyorum benim derdim oyuncularla bayağı zeka sorunu olduğunu düşünüyorum kalite kaybı da eklenince şuan olduğumuz konum bile iyi aslında. Ben hiçbir şeye böyle takmam yapılanma dersin yapılanırsın ilk sene 13. bile olursun ama bunu yaparken takımın oyuncuları dagün geçtikçe yavaş yavaş sana ışığı verirler.
Ortada çorba bir durum var kaleye 3 metreden her maç 5 tane kaçır. Kaleye şut çekiyorlar halı sahada daha sert şut çekiyoruz yav.
Bir formasyonumuz yok, boşa giden adamı görmek isteyen yok.

Takımda herkes bireysel takılma peşinde. Sen takım olamazsan, sonuca gidemezsen vurmak isteyen vurur bunun için çıkıp ağlamamız enteresan geliyor artık.

Hakemler hata yapmasa ne olacak ki en fazla 10 puan daha koy, bu mallıkla uzun vadede zaten o 10 puanı elimizle yok ediyoruz. Geçtiğimiz iki senede ligin ilk yarısıandaki maçlarda bile isteye kaç puan kaybettik.
Şu dakikadan sonra kafayı kaldırıp ne yapıyoruz biz dersen şu kaybettiklerini bile telafi edersin. Bu takım bu vizyonla bu sene max 4-6 arasında olurdu onun için de hala geç değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt