Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı şutladığımuz oyuncular bizim ipimizi çektiler işin tuhafı yerlerine aldığımız oyuncular topa bile vurmayı bilmiyorlar

Okan
Yedlin Donk Marcao Pwa
Transfer
Gedson transfer
Onyekuru Mohammed Kerem

Elinizdeki kadroyu koruyup bir 6 numara bide sol bek ilave edip yolumuza baksak oluşan kadro buydu terim hocam bi dünya çöp doldurdu takıma sağolsun

Halbuki bir tek Gedson Onyekuru bonservis sol bek 6ve8 alıp bitirebilirsik stoper falan çok elzem değildi Nelsson yerine bir sezon daha Alpaslan donk falan idare ederdik o bölgeyi

FJn-7NpWYAEoHhP
Sözdw bu ikisi de gitmisti

Screenshot_20220121-132210_Twitter.webp

Oyuncuların vücut dilinden her şey anlaşılıyor aslında ne kadar tükenmiş, ne kadar vasat, ne kadar mutsuz oldukları yüzlerinden okunuyor, can yok, kan yok, heyecan yok, mutluluk namına zerre hiç bir şey yok. Vay bizim halimize ki vay.

Nereye yazacağımı bilemedim? Gscimbom mobil uygulaması açmıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı? Uygulamayı kaldırıp tekrardan mı yükleyeyim? Böylece sorun düzelir mi?

Lan nelerle ugrasiyoruz gercekten, Kendi kiraladigimiz oyuncular veya eski oyuncularimiz bela olur basimiza. Elin kiraladigi oyuncular ayni sekilde. Diger takimlar millete kuzu kesilir bize ölüm savasi verir örnegin hatay dün Alanyaya 6 0 yenildi veya gecen sene yenildigi 7 0lik maci satmadiysa birsey bilmiyorum. Daha 1 lige cikali fenere karsi kendi stadlarinda puan dahi alamamasi. Veya Alanya kargalara 3 0 kayibediyor bize karsi her zaman rahatca gol atan babacar en müsait yerde gol kacirmasi. 1 gol ile sampiyonlugu kayibederiz ama o 7 0 mac hic sorgulanmaz. Sanki dünyanin en normal seyimis gibi. Sonra hakemler, bize karsi eyyam yapanlari ödüllendiriyorlar. Ic savasi birlik olmamamiz, senelerdir terim meselesi. Kepenki indirmediysek bu zamana Kadar basari gercekten.

Son düzenleme:
Genç oyuncu bulup geliştireyim, pahalıya satayım dalgası bu Ülke Futbolunda yemez hiç kusura bakmayın, aptal da olmayın kendiniz kandırmayın. Genç oyuncu bulacaksan Kerem gibi 3. lig'den bedavaya bulacaksın ya da Ozan Kabak gibi kendi alt yapından çıkartacaksın. Gidip Nelsson'a 7 milyon euro, Cicaldau'ya 5 milyon Euro, Berkan'a 4,5 milyon Euro, Morutan'a 2,5 milyon euro, Barış Alper Yılmaz'a 2 milyon euro vererek gençleşme projesi olmaz. Benfica, Porto, Ajax, ne bileyim Alman takımları falan böyle mi yapıyor? 40 yılın başında bir Marcao tutar, ucundan biraz belki Bruma tutar ama 10 oyuncudan 8'i karavana çıkar. 30 milyon euro bonservis ücreti harcadığınla kalırsın böyle apışıp. Genç oyuncu dediğin 3-5 tane uygun maliyetli alırsan anlarım gidip tüm takımı 30 milyon euro harcayarak gençleştirmeni anlamam. Bize Melo gibi, Fernando gibi, Elmander gibi, Gomis gibi, Sneijder gibi kendini kanıtlamış oyuncular lazım varsın son takımı olalım bizden sonra satamayalım ama ligde şampiyonluklar yaşayalım, şampiyonlar liginde çeyrek final görelim. Oradan gelen para + yayın gelirleri + mutlu seyirciden gelen stat, gsstore gelirleri vs. kendilerini çoktan amorti eder. Yaşlı oyuncu alıp da zarar ettiğimiz Falcao dışında bir oyuncu hatırlamıyorum ben. Onun dışındaki tüm oyunculardan iyi fayda sağlamıştık halbuki.

Admin ifşası mı bu

Ekli dosyalar

• 7ED6F6D4-7275-4D92-99FF-DFB12F0F13A7.webp
    7ED6F6D4-7275-4D92-99FF-DFB12F0F13A7.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 70
Genç oyuncu bulup geliştireyim, pahalıya satayım dalgası bu Ülke Futbolunda yemez hiç kusura bakmayın, aptal da olmayın kendiniz kandırmayın. Genç oyuncu bulacaksan Kerem gibi 3. lig'den bedavaya bulacaksın ya da Ozan Kabak gibi kendi alt yapından çıkartacaksın. Gidip Nelsson'a 7 milyon euro, Cicaldau'ya 5 milyon Euro, Berkan'a 4,5 milyon Euro, Morutan'a 2,5 milyon euro, Barış Alper Yılmaz'a 2 milyon euro vererek gençleşme projesi olmaz. Benfica, Porto, Ajax, ne bileyim Alman takımları falan böyle mi yapıyor? 40 yılın başında bir Marcao tutar, ucundan biraz belki Bruma tutar ama 10 oyuncudan 8'i karavana çıkar. 30 milyon euro bonservis ücreti harcadığınla kalırsın böyle apışıp. Genç oyuncu dediğin 3-5 tane uygun maliyetli alırsan anlarım gidip tüm takımı 30 milyon euro harcayarak gençleştirmeni anlamam. Bize Melo gibi, Fernando gibi, Elmander gibi, Gomis gibi, Sneijder gibi kendini kanıtlamış oyuncular lazım varsın son takımı olalım bizden sonra satamayalım ama ligde şampiyonluklar yaşayalım, şampiyonlar liginde çeyrek final görelim. Oradan gelen para + yayın gelirleri + mutlu seyirciden gelen stat, gsstore gelirleri vs. kendilerini çoktan amorti eder. Yaşlı oyuncu alıp da zarar ettiğimiz Falcao dışında bir oyuncu hatırlamıyorum ben. Onun dışındaki tüm oyunculardan iyi fayda sağlamıştık halbuki.
Alinan oyuncularin yanlis secilmesi

Bu yanlis oyuncularinda ftye denk gelmesi

Planlamayi yanlis kilmaz

Ben sana tamda senin istedigin gibi tecrubeli bi kadro yapayim bu kadronun basina neler geldiginide sen bana yaz

Muslera,mariano,luyi,marcao,nagatomo,seri,nzonzi,lemina,feghouli,babel,falcao

Esasen bu tecrubeli kadronunda yanlis isimlerden secilmesi ve yine ftye denk gelip basarisiz olmasida bu planlamayi yanlis kilmaz

Bizim icin dogru olan genc topcu politikasi cunku obur turlu ekonomi donmuyo,satamadan alarak ayakta kalman imkansiz

Genc oyuncu demisken 23-25 yas araligi genc menc degil avrupada maclara bakiyomusun renktas 15likler sahada cirit atiyo

Dün sahaya çıkan kadro bildiğin iflas etmiş bir Galatasaray'ı gösteriyor.

Kalede İsmail Çipe
Sağ bekte Deandre Yedlin
Sol bekte Ömer Bayram
Orta sahada Alpaslan Öztürk ve Patrick van Aanholt
Tek forvet Halil Dervişoğlu

Oyuna sonradan girenler:
Arda Turan
Barış Yılmaz
Oğulcan Çağlayan

Dün sahaya çıkan kadro bildiğin iflas etmiş bir Galatasaray'ı gösteriyor.

Kalede İsmail Çipe
Sağ bekte Deandre Yedlin
Sol bekte Ömer Bayram
Orta sahada Alpaslan Öztürk ve Patrick van Aanholt
Tek forvet Halil Dervişoğlu

Oyuna sonradan girenler:
Arda Turan
Barış Yılmaz
Oğulcan Çağlayan
Aynen öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt