Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.527
- 20.846
- 2.233
Eger bu yonetim Gedson'u filan istemiyorsa derhal istifa etsinler. Yeter yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor değil ama takımın hakikaten biraz artık beraber oynaması ve ölü toprağı atmak derler ya öyle bir şey yaşaması lazım...Ben olmasi gerekeni soyluyorum ama forvet ve orta sahaya mutlaka yedek de alinmali.
Zaten su gibi ihtiyac oldugundan kaleciye transfer diye bakmiyorum.
Unutmusum bu arada. Daha arada Basak da var. Ilk 5 bile zor artik
Yaw Hatay ve Pasa maclarina kaleci + orta saha ile ciksaydik yine kazanirdik. Artik onemli degil. Ligde kalsak yeterZor değil ama takımın hakikaten biraz artık beraber oynaması ve ölü toprağı atmak derler ya öyle bir şey yaşaması lazım...
abartmıyorum başarırsak 4 -5 maçlık galibiyet serisi , çok başka görünecektir her şey.
Bizim şu ana kadar en en en büyük - tamamen lig maçları açısından - kayıp : Derbi galibiyeti yok (hepsinde öne geçmene rağmen) - iç saha perfomansı yerlerde ve bazı %100 alınacak deplasman maçlarında puan kaybı var , gene öne geçmene rağmen.
Sezon başından beri elle tutulur bir galibiyet serisi yok.
Yaw Hatay ve Pasa maclarina kaleci + orta saha ile ciksaydik yine kazanirdik. Artik onemli degil. Ligde kalsak yeter
kupayla birlikte 5 oluyorSeneye Avrupa'ya 4 takim kesinmis. Transfer harekati istedigin şartlarda ilerleyebilir @Hayri Cund
Sinan iptal, okan iptal oglu iptal
ortasaha ortasahadır kanka
O zaman usttekilerden birisi kazanirsa 5. konferansa gidiyor. Bir umut diyecegim de cok zorkupayla birlikte 5 oluyor