Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger bu yonetim Gedson'u filan istemiyorsa derhal istifa etsinler. Yeter yaw

Ben olmasi gerekeni soyluyorum ama forvet ve orta sahaya mutlaka yedek de alinmali.
Zaten su gibi ihtiyac oldugundan kaleciye transfer diye bakmiyorum.
Unutmusum bu arada. Daha arada Basak da var. Ilk 5 bile zor artik
Zor değil ama takımın hakikaten biraz artık beraber oynaması ve ölü toprağı atmak derler ya öyle bir şey yaşaması lazım...

abartmıyorum başarırsak 4 -5 maçlık galibiyet serisi , çok başka görünecektir her şey.

Bizim şu ana kadar en en en büyük - tamamen lig maçları açısından - kayıp : Derbi galibiyeti yok (hepsinde öne geçmene rağmen) - iç saha perfomansı yerlerde ve bazı %100 alınacak deplasman maçlarında puan kaybı var , gene öne geçmene rağmen.

Sezon başından beri elle tutulur bir galibiyet serisi yok.

barkley gibi delişmen ceza sahasına koşu atan orta sahaya mutlak ihtiyaç var
bam'dan sonra ortaya çıkan btc üçlüsünün en büyük eksiği

Zor değil ama takımın hakikaten biraz artık beraber oynaması ve ölü toprağı atmak derler ya öyle bir şey yaşaması lazım...

abartmıyorum başarırsak 4 -5 maçlık galibiyet serisi , çok başka görünecektir her şey.

Bizim şu ana kadar en en en büyük - tamamen lig maçları açısından - kayıp : Derbi galibiyeti yok (hepsinde öne geçmene rağmen) - iç saha perfomansı yerlerde ve bazı %100 alınacak deplasman maçlarında puan kaybı var , gene öne geçmene rağmen.

Sezon başından beri elle tutulur bir galibiyet serisi yok.
Yaw Hatay ve Pasa maclarina kaleci + orta saha ile ciksaydik yine kazanirdik. Artik onemli degil. Ligde kalsak yeter

Yaw Hatay ve Pasa maclarina kaleci + orta saha ile ciksaydik yine kazanirdik. Artik onemli degil. Ligde kalsak yeter

Kalırız hocam orada benim hiç öyle bir düşüncem yok . Almanya liginde hamburg videosu paylaşılıyor ya - burada öyle şeyler olmaz.

Hiç bir büyük takım düşürülemez (düşmez demiyorum düşürülemez özellikle diyorum) tv abonelikleri bilmemneler bir sürü yan etkisi var o işin. Fenev de aynı şekilde sezon geçirmşiti - o şekilde olacak en kötü.

Aklımı bile yormuyorum ona açıkçası

Muslera 13 Aralik'ta sakatlandi. Bugün 22 Ocak. Kaleci planimiz nedir?

Takım resmen üzerinde ölü toprak var.Bir gram hırs istek yok uyum yok.Süper ligin sonuncusunda bile daha fazla istek var.

Geri kalan 16 macta 11 g 3 b alirsak 36 puan yapar. 63 puan yeter mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt