Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuyu vermiyorlar tabi bu bizimkilerinde amatörlüğü biraz kiraladığımız oyunculara geri çağırma opsiyonu konması gerekliydi zaten beleşe vermişiz. Anadolu kulüblerine oyuncu vermeye karşıyım aslında genel olarak giresuna özel bir şeyde değil.

Oyuncuyu vermiyorlar tabi bu bizimkilerinde amatörlüğü biraz kiraladığımız oyunculara geri çağırma opsiyonu konması gerekliydi zaten beleşe vermişiz. Anadolu kulüblerine oyuncu vermeye karşıyım aslında genel olarak giresuna özel bir şeyde değil.
Ben olsam ben de vermem ki? yaptığın anlaşma ne ise uymak ile yükümlüsün.

3. yılımın şerefine şöyle güzel bir hafta geçiririz umarım. Hem galibiyet hem de nokta atış transferle hepimizin sağlıklı, huzurlu, güzel bir haftası olsun. 🙏

1642856414311.webp

yalniz hoca antreman ile cozum bulmaz ise butun takimlar kasimpasa gibi aut atislarinda ceza yayi cevresinde toplanip baski kurarlar.

cok komik duruma dustuk son macta
Ortasahası taylan berkan alpaslan pva bekleri yedlin ömer olan takımla bu hallere daha çok düşeriz. Kimse topu 2 kere dürtmeden ayağından çıkaramıyor, hele first touchlar tamamen rezil. Ps oyununa hiç uygun olmayan bi takım ısrarla neden hala böyle oynatılmaya çalışılıyor anlam veremiyorum.

Inaki pena potansiyelli bi kaleciye benziyor ama yabancı kaleciden çnce 6-8 no ve golcü çözsek daha öantıklı olur gibi

Ortasahası taylan berkan alpaslan pva bekleri yedlin ömer olan takımla bu hallere daha çok düşeriz. Kimse topu 2 kere dürtmeden ayağından çıkaramıyor, hele first touchlar tamamen rezil. Ps oyununa hiç uygun olmayan bi takım ısrarla neden hala böyle oynatılmaya çalışılıyor anlam veremiyorum.
hocamiz kotu degil donanimli bir adam ama takimi adam etmesi icin taktik anlama kapasitesi olan oyuncu lazim ayagi duzgun top kontolu muazzam oyuncular gerekir bu sistemde.

ben belmasin yerinde olsaydim fizige ve kontra ataga dayali top oynatan bir alman yada arjantinli hoca getirirdim.

yahu kardesim koyun kaleye fatih öztürkü bu nedir ya
okan falan kuş mu konduracak sanki. fatih o kadar leş bi herif değil
3 maç daha oynayacak şurada kim gelirse göztepe maçında muslera kalede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt