Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Lanet bi herifGayet iyi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lanet bi herifGayet iyi adam
Niye?Giresuna bir daha oyuncu vermeyelim.
yalniz hoca antreman ile cozum bulmaz ise butun takimlar kasimpasa gibi aut atislarinda ceza yayi cevresinde toplanip baski kurarlar.Sweeper diyelim yani o zaman
Oyuncuyu vermiyorlar tabi bu bizimkilerinde amatörlüğü biraz kiraladığımız oyunculara geri çağırma opsiyonu konması gerekliydi zaten beleşe vermişiz. Anadolu kulüblerine oyuncu vermeye karşıyım aslında genel olarak giresuna özel bir şeyde değil.
Ben olsam ben de vermem ki? yaptığın anlaşma ne ise uymak ile yükümlüsün.Oyuncuyu vermiyorlar tabi bu bizimkilerinde amatörlüğü biraz kiraladığımız oyunculara geri çağırma opsiyonu konması gerekliydi zaten beleşe vermişiz. Anadolu kulüblerine oyuncu vermeye karşıyım aslında genel olarak giresuna özel bir şeyde değil.
Ortasahası taylan berkan alpaslan pva bekleri yedlin ömer olan takımla bu hallere daha çok düşeriz. Kimse topu 2 kere dürtmeden ayağından çıkaramıyor, hele first touchlar tamamen rezil. Ps oyununa hiç uygun olmayan bi takım ısrarla neden hala böyle oynatılmaya çalışılıyor anlam veremiyorum.yalniz hoca antreman ile cozum bulmaz ise butun takimlar kasimpasa gibi aut atislarinda ceza yayi cevresinde toplanip baski kurarlar.
cok komik duruma dustuk son macta
Bence kolaylık sağlamaları lazımdı ama dediğim gibi bizimkilerinde amatörlüğü var %100 giresun suçlu diyemiyorum.Ben olsam ben de vermem ki? yaptığın anlaşma ne ise uymak ile yükümlüsün.
Niye sağlasın? Formda olan bir kaleciyi neden versin? Kümede kalma yarışı veriyor adamlar. TS den onun sayesinde puan alabildiler.Bence kolaylık sağlamaları lazımdı ama dediğim gibi bizimkilerinde amatörlüğü var %100 giresun suçlu diyemiyorum.
Derin derin nefes alalım oral yollarımız açılsın@Oscar Görevlisi daraldım be nolacak bu halimiz!
En iyi yalancı oscarı düzenlenmesini talep ediyorumDerin derin nefes alalım oral yollarımız açılsın
hocamiz kotu degil donanimli bir adam ama takimi adam etmesi icin taktik anlama kapasitesi olan oyuncu lazim ayagi duzgun top kontolu muazzam oyuncular gerekir bu sistemde.Ortasahası taylan berkan alpaslan pva bekleri yedlin ömer olan takımla bu hallere daha çok düşeriz. Kimse topu 2 kere dürtmeden ayağından çıkaramıyor, hele first touchlar tamamen rezil. Ps oyununa hiç uygun olmayan bi takım ısrarla neden hala böyle oynatılmaya çalışılıyor anlam veremiyorum.