Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da biri Eyüp Yıldız'ın yayınını izlemiş.Işıtan Hany Mukhtar'ı transfer etmek için Amerika'ya gitti demiş.Yayını izlemedim bu haber doğru mu bilmem..

Golcü iki (yedek ve as) kanat ve orta saha (Gedson) dışında bu lig için hiç bir eksiğimiz yok. Zaten ilk on bir bence iki pozisyon hariç bu ligin üstünde. En büyük sorunumuz Terim’in yedek kulübesine aldığı ve yıllarca takımda tuttuğu kalitesiz/bitik adamlar. Hamle oyuncularımız rezalet adamlar. Ömer, Arda, Babel, Feghouli, Aytaç vesaire gibi.

Transferlere gelirsek, devre arası Gedson dışında düzgün bir adamı makul rakamlara alma şansımız yok.

Bence büyük rakamlara transfer yapılmamalı.

Takımın kesinlikle küme düşeceğini düşünmüyorum ama bu sezon bu takımdan hiç bir şey olmaz. İlk dört ihtimali çok düşük.

Torrent bu yıl takımı azıcık toparlasın, eğer saha içinde gelişme gösterebilirse yazın kendisinin istediği bir kaç nokta transferle sezona başlayalım.
çok iyimsersin renktaş. ben defans dışında hiçbir mevkide ligin üstünde bir kadro görmüyorum. hele orta saha ligin en kötü orta sahasıdır. forvet desen et mi balık mı belli değil. kerem dışında maç kazandıracak da diyemiyorum artık gol atacak, attıracak oyuncu yok belki emre olur ileride. orta saha, kaleci alınmazsa bu takım 3 maç kazanamaz. hamle oyuncuları konusunda az bile söylemişsin. her şeyden önce mental olarak çökmüş bir takım var taze kan şart.

çok iyimsersin renktaş. ben defans dışında hiçbir mevkide ligin üstünde bir kadro görmüyorum. hele orta saha ligin en kötü orta sahasıdır. forvet desen et mi balık mı belli değil. kerem dışında maç kazandıracak da diyemiyorum artık gol atacak, attıracak oyuncu yok belki emre olur ileride. orta saha, kaleci alınmazsa bu takım 3 maç kazanamaz. hamle oyuncuları konusunda az bile söylemişsin. her şeyden önce mental olarak çökmüş bir takım var taze kan şart.
Oyuncuların form durumlarını ve sahadaki futbolu baz alarak yorum yaparsak katılıyorum.

Mesela Morutan’a ve Cicaldau’ya atılan acayip mesajlar var. Bence ikisi de iyi, ikisi de Terim’in çok kötü antrenman kurbanı daha önceki nice transferler gibi.

Bizde laf üstüne laf yiyen, birinci ligde hiç bir takımda oynayamaz denilen Yunus ve Emre şu anda takımlarında yıldız konumundalar.

Sorun nerede?

Muslera

Boey
Nelsson
Marcao
VA

Cicaldau
Berkan

Emre K
Mohamed
Kerem

Bir Gedson, bir de kaliteli adam geçip gol atabilen açık oyuncumuz olsa bu kadro bence Avrupa’da ezilmeyecek bir kadro olur.

Trabzonspor’un, Konyaspor’un vesaire kadrolarına bakıyorum, hiç birisinin kadrosunu bizim takım ile değiştirmem.

Bu şahsi görüşüm. Özellikle Emre Kılınç’tan Mohamed’den, Kerem’den, Cicaldau ve Morutan’dan çok düşük verim aldığımızı düşünüyorum.

Barcelona 213 milyon Euro'ya aldığı 4 oyuncuyu Everton ve Aston villaya göndermiş. Adamlardaki paraya bak. Biz de 30 milyon Euro'ya takım kurduk başarısız oldu diye üzülüyoruz.

Between 2016 and 2018, Barcelona spent a combined €213m on Andre Gomes, Lucas Digne, Philippe Coutinho and Yerry Mina 💰

Now, they're all playing in Everton vs Aston Villa 🙃

Süper ligde yunus ve akbaba dışında kiralık oyuncumuz var mı
Sekidika ve ozornwafor ne alemde merak ediyorum 2. Lig bile olsa Türkiye Ligi'nde. Bir takıma kiralamamız gerekiyor oyuncularımız göz önünde olmaları için yurtdışına gonderdigimizde takip edemiyoruz sekidika ve ozornwafor takımlarında 1 maç bile süre almamışlar diye duymuştum gecen

Ya arkadaş su GS mobil app hakkında neden kimse bir açıklama yapmıyor foruma giremiyoruz sürekli atıyor sorun ne, ne zaman düzelecek bileniniz yok mu

Transfer yapılacaksa Fransa Portekiz ve Kuzeyden alınmalı bizim lige en uygun topçular orda
Al 2 tane Romen topçu aldık Romanya liginden hiç çıkmamış potansiyel yetenekler belkide aldığımız fiyata da satıcaz ama tutmuyor işte bizim lig de

Barcelona 213 milyon Euro'ya aldığı 4 oyuncuyu Everton ve Aston villaya göndermiş. Adamlardaki paraya bak. Biz de 30 milyon Euro'ya takım kurduk başarısız oldu diye üzülüyoruz.

Between 2016 and 2018, Barcelona spent a combined €213m on Andre Gomes, Lucas Digne, Philippe Coutinho and Yerry Mina 💰

Now, they're all playing in Everton vs Aston Villa 🙃
adamların ligi ile bizim lig bir mi ? 30 milyon euro süper lig seviyesi için oldukça yüksek bir miktar

adamların ligi ile bizim lig bir mi ? 30 milyon euro süper lig seviyesi için oldukça yüksek bir miktar
Transfermarkt ispanya ligini 5 kat daha değerli göstermiş, biz de 8 kat daha az harcamışız bence onların 240 harcaması çok daha büyük fiyasko

Yaz'ın benim görüşüm bu takıma acil 2 tane tecrübeli orta saha alınmasıydı. Örnek olarak da Vidal, Fernandinho ve Nainggolan gibi adamları söylemiştim. Hala aynı noktadayım, aldığımız oyuncular beş para etmez adamlar değiller kesinlikle. Millet gömecek yer arıyor. Ama sadece gençleri takıma doldurayım kendi kendime dinamik bir takım yaratayım demekle olmayacağı çok bariz belliydi. 28 yaşın üstünde gördüğü her oyuncunun emekliliği geldiğini zannedenler şimdi bütün transferleri çöpe atar oldu.

Bu takımda Fernando gittiğinden beri orta saha yok. En büyük eksiğimiz de bu. Ama şu an öyle bir durumdayız ki sadece Fernando da tek başına bizi kurtarmazdı. 2 tane çok sağlam adam hala şart ve santraforda da bir türlü bitiriciliği yüksek adam bulamamamız enteresan. Forvet bulamama konusunda değil ama şu takıma orta saha almamakta bu kadar direnmeyi ben resmen ihanet olarak görüyorum. Kulübü, takımı geçtim futbola ihanet. Sen hangi akla hizmet 3 tane vasat orta saha ile 3 kulvarda adam gibi mücadele edebileceğini düşünebilirsin ki? Fatih Hoca'ya da işte en çok sinirlendiğim nokta bu. Gedson'dan başka bir Allah'ın kulu kalmamış mıydı dünyada? Neyin inadı uğruna biz bu salak durumlara düştük?

andre gomesi 37ye almışlar 25+2.5 a satmışlar
lucas digne'i 20 milyon euroya satmışlar
coutinho'yu kiralamışlar hala adamların oyuncusu
yerry minayı 30 milyon euroya satmışlar

bu tabloya göre bir tek coutinho başarısız transfer gözüküyor.bir tek başarısız transfer yapmışlar eee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt