Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Twitter'da biri Eyüp Yıldız'ın yayınını izlemiş.Işıtan Hany Mukhtar'ı transfer etmek için Amerika'ya gitti demiş.Yayını izlemedim bu haber doğru mu bilmem..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyimsersin renktaş. ben defans dışında hiçbir mevkide ligin üstünde bir kadro görmüyorum. hele orta saha ligin en kötü orta sahasıdır. forvet desen et mi balık mı belli değil. kerem dışında maç kazandıracak da diyemiyorum artık gol atacak, attıracak oyuncu yok belki emre olur ileride. orta saha, kaleci alınmazsa bu takım 3 maç kazanamaz. hamle oyuncuları konusunda az bile söylemişsin. her şeyden önce mental olarak çökmüş bir takım var taze kan şart.Golcü iki (yedek ve as) kanat ve orta saha (Gedson) dışında bu lig için hiç bir eksiğimiz yok. Zaten ilk on bir bence iki pozisyon hariç bu ligin üstünde. En büyük sorunumuz Terim’in yedek kulübesine aldığı ve yıllarca takımda tuttuğu kalitesiz/bitik adamlar. Hamle oyuncularımız rezalet adamlar. Ömer, Arda, Babel, Feghouli, Aytaç vesaire gibi.
Transferlere gelirsek, devre arası Gedson dışında düzgün bir adamı makul rakamlara alma şansımız yok.
Bence büyük rakamlara transfer yapılmamalı.
Takımın kesinlikle küme düşeceğini düşünmüyorum ama bu sezon bu takımdan hiç bir şey olmaz. İlk dört ihtimali çok düşük.
Torrent bu yıl takımı azıcık toparlasın, eğer saha içinde gelişme gösterebilirse yazın kendisinin istediği bir kaç nokta transferle sezona başlayalım.
Nando
boey nelsson marcao xx
diawara
gedson cica
yunus xxx kerem
harbiden hos olurdu seneye..
Takim 10 kisi oynuyor sayesinde.aman aman cikoldao büyük hayal kırıklıgı cıktı 3-5 veren varsa yollayalım direk
Oyuncuların form durumlarını ve sahadaki futbolu baz alarak yorum yaparsak katılıyorum.çok iyimsersin renktaş. ben defans dışında hiçbir mevkide ligin üstünde bir kadro görmüyorum. hele orta saha ligin en kötü orta sahasıdır. forvet desen et mi balık mı belli değil. kerem dışında maç kazandıracak da diyemiyorum artık gol atacak, attıracak oyuncu yok belki emre olur ileride. orta saha, kaleci alınmazsa bu takım 3 maç kazanamaz. hamle oyuncuları konusunda az bile söylemişsin. her şeyden önce mental olarak çökmüş bir takım var taze kan şart.
iyi forvet bizde olsaydı o cicaldau en az 5 assisst yapardıaman aman cikoldao büyük hayal kırıklıgı cıktı 3-5 veren varsa yollayalım direk
Sekidika ve ozornwafor ne alemde merak ediyorum 2. Lig bile olsa Türkiye Ligi'nde. Bir takıma kiralamamız gerekiyor oyuncularımız göz önünde olmaları için yurtdışına gonderdigimizde takip edemiyoruz sekidika ve ozornwafor takımlarında 1 maç bile süre almamışlar diye duymuştum gecenSüper ligde yunus ve akbaba dışında kiralık oyuncumuz var mı
adamların ligi ile bizim lig bir mi ? 30 milyon euro süper lig seviyesi için oldukça yüksek bir miktarBarcelona 213 milyon Euro'ya aldığı 4 oyuncuyu Everton ve Aston villaya göndermiş. Adamlardaki paraya bak. Biz de 30 milyon Euro'ya takım kurduk başarısız oldu diye üzülüyoruz.
Between 2016 and 2018, Barcelona spent a combined €213m on Andre Gomes, Lucas Digne, Philippe Coutinho and Yerry Mina
Now, they're all playing in Everton vs Aston Villa![]()
Transfermarkt ispanya ligini 5 kat daha değerli göstermiş, biz de 8 kat daha az harcamışız bence onların 240 harcaması çok daha büyük fiyaskoadamların ligi ile bizim lig bir mi ? 30 milyon euro süper lig seviyesi için oldukça yüksek bir miktar
?Günaydın, iyi nöbetler.
Ben hata verince silip tekrar indirmek istedim sildikten sonra fark ettim ki App Storeden kalkmış uygulama.Ya arkadaş su GS mobil app hakkında neden kimse bir açıklama yapmıyor foruma giremiyoruz sürekli atıyor sorun ne, ne zaman düzelecek bileniniz yok mu