Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen transfer döneminden beri foruma gelemiyordum. Ancak dün Taylan’ın yaptığı hata ile geçen transfer döneminde burada bazı “Taylan sever” arkadaşların fikirlerini merak ettiğim için geldim. Taylan’ın geçen seneki 3 aylık performansıyla klasik olarak Taylan’ı direkt 11’e yazanlar hala aynı fikirdelerse onlarla futbol konuşmaya hiç gerek yok. Geçen sene Denizli maçında yaptığı hatayla şampiyonluğu kaybettirmesinden sonra bir daha forma yüzü bulmamalıydı. Dünkü hatası ile tamamen benim için bitti. Bir daha ilk 18’de bile görmemek dileğiyle.

Ne kadar orta saha varsa alın,

Bu takıma prime Feg gibi sağ kanat da gerek.

Ligde olabildiğince üst seviyede bitirip bir an önce avrupa ligi için transfer yapmamız lazım artık. Taylan Ömer Halil oynamamalı. Yine aynı şekilde Taylan’ı övüp Emre Kılınç’a saydıran arkadaşlara da bir sözüm olacak. Emre Kılınç gerek geçen sene gerek bu sene oynadığı her maçta fazlasıyla etkili oldu. Kanatta beğenmeme rağmen dün akşam oynadığı oyunla beni mest etti. Kesinlikle sağ iç ya da sağ kanatta oynaması gerekiyor. Eskisine göre aldığı müdahaleler sonrası tepkisini daha sert göstermeye başladı. Eskiden daha suskundu. Yetenekli ve pas oyununa inanılmaz müsait. Yerli kontenjanında mutlaka kullanılması gereken birisi.

Geçen transfer döneminden beri foruma gelemiyordum. Ancak dün Taylan’ın yaptığı hata ile geçen transfer döneminde burada bazı “Taylan sever” arkadaşların fikirlerini merak ettiğim için geldim. Taylan’ın geçen seneki 3 aylık performansıyla klasik olarak Taylan’ı direkt 11’e yazanlar hala aynı fikirdelerse onlarla futbol konuşmaya hiç gerek yok. Geçen sene Denizli maçında yaptığı hatayla şampiyonluğu kaybettirmesinden sonra bir daha forma yüzü bulmamalıydı. Dünkü hatası ile tamamen benim için bitti. Bir daha ilk 18’de bile görmemek dileğiyle.
Taylan'ı savunduğumu sanmıyorum :) ama 6 numara için Taylan'ı beğenen biri yoktur ya. 8 olarak oynadığı maçlarda da kötü oynamamıştı çocuk.

Ha bu saatten sonra işi çok zor. 6 veya 8 farketmez.

yedlin gittikten sonra sağ beke de birini alırlar umarım. aksi taktirde intihar olur tek sağ bek ile sezon

Aslında bu ManCity nin senelerdir İspanyol takımlarına kiraladığı Yangel Herrera tam bizim aradığımız 6 numara olabilirdi. Berkan gibi tek ayaklı değil, daha doğrusu hem çift ayaklı hem de Berkan gibi tahta ayak değil

Taylan gibi defans yapmaktan bir haber, çevre kontolü sıfır bir adam değil tam tersine bunları çok iyi yapabilen bir adam

Taylan'ı savunduğumu sanmıyorum :) ama 6 numara için Taylan'ı beğenen biri yoktur ya. 8 olarak oynadığı maçlarda da kötü oynamamıştı çocuk.

Ha bu saatten sonra işi çok zor. 6 veya 8 farketmez.
8 olarak ne zaman oynadı ? 2 sene önce 8 numara oynadığı 1 tane maç var onda da rezaletti. Maalesef orta sıra takımlarda oynayabilecek bir topçu maksimum

Ayrıca neden sen üzerine alındın burada geçen transfer dönemi taylan’ın fanları vardı sözüm onlaraydı :)

Oyuna sertlik katacak ayağı düzgün bir tane 6 lazım, Yırtıcı top servis eden vuruşları temiz Gomis lazım.

Arkadaşlar şu küme muhabbetini bir süre bırakın valla kendi psikolojinizi bozuyorsunuz. Daha bunlar için o kadar erken ki - mhabbetini bile yapmak sinir bozucu. Daha durun ya bu ne korku ??? taraftar böyle kırılgan ise maça destek için gidilmez, gidildimi haklı ama yersiz tezahuratlar olur.(ki zaten yıllardır böylede bu sene ortaya çıkıyor iyice)

Kadro mühendisliğinde büyük hatalar var yazdan kalan doğru . Yani :
- Berkan yerine benim hakikaten sevmediğim Emre Akbaba oynar mıydı? Banko - topu daha iyi kullanıyor.
- Morutan ve Cica ikilisi + Barış Alper yılmaz dan 1 tanesi alınırdı tercihe göre - Yunus'un eski halinin bile bunlardan çok geri kalır yanı var mıydı? yok
- Okan kocuk - gelişsin diye yollandı . Kalede muslera varken bugünkü senaryoları yaşayacağımızı kim düşünürdü ? kimse - bunu çok yadırgamıyorum.

Özetle eldekini sağa sola verip - aynı kalitede olmayan ve düşük potansiyeli getirmişiz. Bu hata hem yönetim hem FT beraberdir.
Bu hafta artık yapılması ZORUNLU olan belli şeyler var - yönetimin en büyük sınavı budur FT ayrılışı sonrası. Keza şu ana kadarki acemilik deyin, beceriksizlik deyin kriz + kriz + kriz üstüste ve bunu hakikaten yönetemiyorlar.

ikinci yarının ilk 4 maçının 3 ü içerideydi - Gİresun ve Paşa maçları rezalet ötesiydik , Hatayda hakem doğradı , TS maçıda EN KÖTÜ 1-1 olurdu hadi. içerideki maçlarının kaybının etkisini göreceğiz mutlaka ileride. kaldıki arkadaşların belirttiği gibi hakemlerin 13-15 neyse puan etkisi var bize.... yani tamamen kendi kötü oyunumuz vs ile bu halde değiliz.

Ama rica ederim yok düştük mahfolduk bittik diye hemen sinirinizi bozmayın derim. Bu hafta kritik , hamleler olur olmaz - göreceğiz nereye ne oluyor.

ben sürekli küme muhabbeti ve yöneticilerin aciz açıklamalrından bıktım - tamamen transfere odaklıyım bu hafta.

Omer kotü oynamadı adamın adı çıkmış 9 a inmez 8 e anholt oynasa oraya gelip yatarak bile müdahale etmez ömer yattı dokunamadı tamam doğal futbolda olan şeyler sonrasında berbat bir orta marcao topa vuramayıp asisiti bakesetasa yapıyor şans ya adamın ayağına muhteşem oturuyor kalite bir vuruş

Kaleci doğru olarak Taylana oynuyor Taylanın arkası bomboş topu alıp arkaya dönse 6 kişi oyundan düşecek adam bakıyor viscayı görüyor yinede topu oraya atıyor Bende kasti olduğunu düşünüyorum bu hata değil bilerek sabote ediyor golü yedikten sonra öyle bakıyor üzüldüğünüde görmedim açıkcası Berkan yeteneksiz ama bu adam net hain ilerde çıkar kokusu

8 olarak ne zaman oynadı ? 2 sene önce 8 numara oynadığı 1 tane maç var onda da rezaletti. Maalesef orta sıra takımlarda oynayabilecek bir topçu maksimum

Ayrıca neden sen üzerine alındın burada geçen transfer dönemi taylan’ın fanları vardı sözüm onlaraydı
Ne bileyim. Savunan arkadaşlarla empati yaptım herhalde. Zor bi durum :ROFLMAO:

Taylan Antalyalı yerine oynayacak sert bir adet orta sahada oyun kurucu + Gedson + Forvet yeterli olur

Ya kardeşim rakip takımların bizim için yaptığı analiz şu : 6 numaraya baskı yap gol at

eğer sezon başı ismi geçen Elneny gelse sadece şu an hakemlere rağmen en az 39-40 puanımız vardı ve dün de kazanmıştık.

Gecmisi birakalim artik ileriye bakalim
En gec persembeye kadar 6 nr ve gedson gelmeli

Transfer nöbetine de yazalım;

Taylan Antalyalı'nın takımdan kesilmediği her an böyle büyük travmalar yaşayacağız. Bu takımın eksiği 2 senedir orta saha. Orta sahaya en az 2 transfer gelmezse küme düşme olasılığımız var acı ama gerçek.
18. saniyeye bakın bu 1 değil 2 değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt