Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis transferinde sosyal medyadan sonra harekete geçilince en ufak şeye eyyam yapmak iyidir diye düşündüm renktaş. Çok inandığımdan değil.
Ben opsiyon yoksa alınmasına karşıyım sonra 2 sene uzatacaklar sözleşmeyi adamı form tutturup 1.5 sene oynatıcaz sonra yine şansını premier lig de denemek isteyecek çünkü uzun süre oynamis tekrar belli piyasası olmuş olacak Benficaya topçu yetistiricez

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Giresun Jean Pyerre diye bir eleman almış. Bu isimle kötü futbolcu olmasına imkan yok. Hemen araya girip almamız lazım.

Ben opsiyon yoksa alınmasına karşıyım sonra 2 sene uzatacaklar sözleşmeyi adamı form tutturup 1.5 sene oynatıcaz sonra yine şansını premier lig de denemek isteyecek çünkü uzun süre oynamis tekrar belli piyasası olmuş olacak Benficaya topçu yetistiricez

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum. Gedson’u bende bonservissiz istemem. Şu ana kadar 1-2 transfer açıklasalar sabır olurdu. Daha 1 tane orta saha yok, böyle devam ederlerse ciddi ciddi küme düşeceğiz. Alternatif bitirsinler o zaman. Çarşamba günü en az 1 orta saha transferini bitmiş görmek istiyorum.

Yav şimdi de diyo Ahmet Bulut bence Galatasaray vazgeçti galiba daha onay vermediler demiş.Onay verseler uçak bileti alınacakmış..
Aynen ortalığı karıştırma şeyi yapmışlar bence. Bu gün yönetim kurulu toplantısı var toplantıda son kararlar alınır öyle onay verilir belki. Bir kaç seçenek vardır atıyorum zorunlu satın alma 7 milyonken opsiyon 8.5 ki ona karar verip onayı verirler falan. Haberi GS vazgeçti diye giriyorlar sonra Ahmet Bulut ile konuştum daha onay gelemdi belki Gs vazgeçmiştire demesine bağlamak nasıl bir kafa ürünü. Tabi bu yönetime gücen o kadar azaldı ki insanda bu olamaz demiyor.

Aynen ortalığı karıştırma şeyi yapmışlar bence. Bu gün yönetim kurulu toplantısı var toplantıda son kararlar alınır öyle onay verilir belki. Bir kaç seçenek vardır atıyorum zorunlu satın alma 7 milyonken opsiyon 8.5 ki ona karar verip onayı verirler falan. Haberi GS vazgeçti diye giriyorlar sonra Ahmet Bulut ile konuştum daha onay gelemdi belki Gs vazgeçmiştire demesine bağlamak nasıl bir kafa ürünü. Tabi bu yönetime gücen o kadar azaldı ki insanda bu olamaz demiyor.
azönce bi hesap paylaştım ,hesabın sahibi diyor para teklif ediyorlar böyle yattı transfer haberleri için gazetecilere oyuncunun türk tarafı böyle yaptırıyormuş felan banada teklif etmişlerdi diyor.hatta yarın gedson gs de kısmetse diyor

Gurbetçilerden paraları götüren tayfa her gün bir clickbait ile işi iyi götürüyor birileri ekran da çıksın sövmem diye para verip sövüyor bunlarda bayram ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt