Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.214
- 18.381
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir gelişme yok ki haber alınsın.11 lerimiz ise hala sızıyor.Ftnin tayfa kovulunca basin hic haber alamaz oldu farkettinizmi
Boş muhabbetFtnin tayfa kovulunca basin hic haber alamaz oldu farkettinizmi
Şimdi 7 milyon verdiğin stoper takımında sürekli oynuyor ve o takımın kaptanıydı ve milli takımın ilerdeki değişilmez ismi olması beklenen biri. Bana göre Gedson yetenek ve potansiyel olarak eder yani bu risk alınabilir ama bu adam takımında hiç oynayamayan ve 8 milyon euro bonservis teklifi gelmeyen bir isim yani. O yüzden galiba bizimkiler isteğe bağlı 8 milyona okeyler ama zorunlu olacaksa 4-5 civarına bitirmeye çalışıyor olabilirler.abi gedson gibi bi oyuncuya 8 normal değilmi ? stopere veriyon o parayı
HaydaaaCicaldau
Luyindama
Yedlin
Marcao
Diagne
Mostafa
Morutan
Muslera
PVA
Babel
Boey
Feghouli
Nelson
+Omar
Yedlin - Omar yapınca 13 olarak devam etmekte
1 o.s. dransferi ile mevzunun neticeleceğini kabullenmek suretiyle nöbete dvm edelim
Hicbir gelisme yoksa gedson bitip portekiz basini nasil yazdiHiçbir gelişme yok ki haber alınsın.11 lerimiz ise hala sızıyor.
Luyindama da gider benceCicaldau
Luyindama
Yedlin
Marcao
Diagne
Mostafa
Morutan
Muslera
PVA
Babel
Boey
Feghouli
Nelson
+Omar
Yedlin - Omar yapınca 13 olarak devam etmekte
1 o.s. dransferi ile mevzunun neticeleceğini kabullenmek suretiyle nöbete dvm edelim
Sağ stopere kaanı alsak aslında elimiz de rahatlardıBiz bu 6 numarayla oyun kurma işini beceremiyoruz, bana kalsa en mantıklısı üçlüye dönüp Marcao & Nelsson gibi adamlara oyun kurdurudp Boey & PvA ile kanaları komple kullanmaya çalışmak
Luyindama da gider bence
Ben hiçbir fark göremiyorum basın hala sallama haber yapıyor.Bu Terim döneminde de böyleydi.Hicbir gelisme yoksa gedson bitip portekiz basini nasil yazdi
Onlar yazdiktan sonrada tum basin etkilesim sov icin baliklama atladi habere kendileri ogrenmis gibi
11leride yerli futbolculardan birinin sizdirdigi asikardi zaten ama konuyla ne alakasi var anlamadim idari biri sizdirmiyoki futbolcu sizdiriyo
okanBiz bu 6 numarayla oyun kurma işini beceremiyoruz, bana kalsa en mantıklısı üçlüye dönüp Marcao & Nelsson gibi adamlara oyun kurdurudp Boey & PvA ile kanaları komple kullanmaya çalışmak
Aslında bu alt yapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu gerçekten geliyorsa önümüzdeki yıl için Ozan Kabak da çok mantıklı olabilirdi o rol içinSağ stopere kaanı alsak aslında elimiz de rahatlardı
Nelson merkezde oynayıp kafa toplarını süpürürdü.
Kaan nasıl hızı Bahadır izlemedim 3 lü sistemde kenar stoperlerin hızlı olması gerekir kanat oyuncularına karşı