Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cicaldau
Luyindama
Yedlin
Marcao
Diagne
Mostafa
Morutan
Muslera
PVA
Babel
Boey
Feghouli
Nelson
+Omar

Yedlin - Omar yapınca 13 olarak devam etmekte
1 o.s. dransferi ile mevzunun neticeleceğini kabullenmek suretiyle nöbete dvm edelim

abi gedson gibi bi oyuncuya 8 normal değilmi ? stopere veriyon o parayı
Şimdi 7 milyon verdiğin stoper takımında sürekli oynuyor ve o takımın kaptanıydı ve milli takımın ilerdeki değişilmez ismi olması beklenen biri. Bana göre Gedson yetenek ve potansiyel olarak eder yani bu risk alınabilir ama bu adam takımında hiç oynayamayan ve 8 milyon euro bonservis teklifi gelmeyen bir isim yani. O yüzden galiba bizimkiler isteğe bağlı 8 milyona okeyler ama zorunlu olacaksa 4-5 civarına bitirmeye çalışıyor olabilirler.

@Musap Aydinli sabahtan beri yoğunluğumun arasında ara ara foruma giriyorum. Hala kırmızıyı vermemişsin?

Ver kırmızıyı coşalım

Hiçbir gelişme yok ki haber alınsın.11 lerimiz ise hala sızıyor.
Hicbir gelisme yoksa gedson bitip portekiz basini nasil yazdi

Onlar yazdiktan sonrada tum basin etkilesim sov icin baliklama atladi habere kendileri ogrenmis gibi

11leride yerli futbolculardan birinin sizdirdigi asikardi zaten ama konuyla ne alakasi var anlamadim idari biri sizdirmiyoki futbolcu sizdiriyo

Biz bu 6 numarayla oyun kurma işini beceremiyoruz, bana kalsa en mantıklısı üçlüye dönüp Marcao & Nelsson gibi adamlara oyun kurdurudp Boey & PvA ile kanaları komple kullanmaya çalışmak

sad-disappointed.gif

Biz bu 6 numarayla oyun kurma işini beceremiyoruz, bana kalsa en mantıklısı üçlüye dönüp Marcao & Nelsson gibi adamlara oyun kurdurudp Boey & PvA ile kanaları komple kullanmaya çalışmak
Sağ stopere kaanı alsak aslında elimiz de rahatlardı

Nelson merkezde oynayıp kafa toplarını süpürürdü.

Kaan nasıl hızı Bahadır izlemedim 3 lü sistemde kenar stoperlerin hızlı olması gerekir kanat oyuncularına karşı

Hicbir gelisme yoksa gedson bitip portekiz basini nasil yazdi

Onlar yazdiktan sonrada tum basin etkilesim sov icin baliklama atladi habere kendileri ogrenmis gibi

11leride yerli futbolculardan birinin sizdirdigi asikardi zaten ama konuyla ne alakasi var anlamadim idari biri sizdirmiyoki futbolcu sizdiriyo
Ben hiçbir fark göremiyorum basın hala sallama haber yapıyor.Bu Terim döneminde de böyleydi.

Sağ stopere kaanı alsak aslında elimiz de rahatlardı

Nelson merkezde oynayıp kafa toplarını süpürürdü.

Kaan nasıl hızı Bahadır izlemedim 3 lü sistemde kenar stoperlerin hızlı olması gerekir kanat oyuncularına karşı
Aslında bu alt yapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu gerçekten geliyorsa önümüzdeki yıl için Ozan Kabak da çok mantıklı olabilirdi o rol için

Artık Avrupada çok üst düzey taliplerinin olacağını da sanmıyorum Ozan için, böyle bir zorunluluk varsa Ozan Kabak ve Yunus Akgün ikilisi bayağı elimizi rahatlatırdı

Tabii alt yapıyla alakalı bir zorunluluk yok sadece yerli olmasıyla gereken Kaan Ayhan da gayet mantıklı bir hamle olabilirdi. İşin açıkçası ikili stoper oynarken savunma becerisine çok güvenmiyorum Kaan ın ama top kullanma becerisi ve soğukkanlılığı her zaman iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt