Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumlarda 1,5 yıllık 2,25 yazmış. O kadar uzak değil gibi. Yine de hemen bitmez, son ana kadar para kovalar Gomis.
6 aylık 750k öro eder - bana göre bizim en maximum limitimizde bir meblağ.
takımın en iyisinin yıllık 1.5 üstüne olmaması lazım. Ultra işler yapar kabul edilebilir belki 2 yıllık.

ama 35-36 sında sırf bitiriciliği diye 750k 6 aylık değer mi...bilemiyorum.

Önce arkadan gelen oyunu düzeltecek adamlar lazım - yoksa oyun yüzünden gol atamayabilir.

Gomis ucuzu geçtim son sözleşmesinde uygun rakama gelmez. 2.250 yıllık ise hiç o masaya oturmaya gerek yok.1.5 yıllık ise bence yine fazla ama bir nebze katlanılır.Şu lanet sezon bir an evvel biteydi.

UEFA listesine anca 1 adam yetisir. Baska transfer yapilirsa ondan sonra olur Assuncao gibi.

6 no yetişecekse "kabul edilebilir" bir durum. en en en önemlisi o çünkü.
Bana göre muslera hakikaten dönecekse 1.5 ay sonrasında kaleci konusu yaza bile kalsa hadi çekelim derim.

6 no da sağlam adam yediğimiz pozisyonu %50 düşürecektir zaten. en kilit bu yazdan beri.

GSC farkı ile işte o yetişecek 1 transfer

1643278172580.webp

Nizza + lille die redettigi

omarı kayıt etmek lüx olur bu senelik fortuna sitardda oynasın ışıntan bi işe yarasın bari. acun 2 günde fbyi ihya etti. sağ back için içerden halledek. taylan fln oynar gerekirse. solda ömer oynuyosa sağda taylan oynar yani çok fark etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt