Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O alınan şampiyonluklardan ne kadar gelir sağlandı haberin var mı, 50 milyon sırf şamp ligi geliri oyuncu satışını da ekledin mi zaten 100 milyon ediyor. Şuanki avellerin harcadığı ile mevcut durumumuzu bi kıyasla bakalım
riva'nın çöp edilmesi durumu var ki tarihin en büyük kazığı oluyor. Büyük baskan olarak borcların faizleri ödensin diye müthiş bir model planlayıp uyguladılar.
Kendi döneminde borç 300 milyon dolar civarindayken florya riva gibi araziler ile borcun 3/4'ünü sıfırlayabilme üzerine bir model düşünmek yerine borcu olduğu gibi ötekeyip faizleri ödememizi sağlamış kişidir.

Ayrıca geldiginde mevcut kadrodaki en değerli oyuncuları sırayla hiç etmesi, araplar tarafından dolandırılmak, sneijder gibi bir isimden yararlanmayı gectim 2-3 milyon bonservis koparamamak falan hobileri arasındadır. Ayrıca kendisinin yok ettigi bonservis adı altındaki milyon dolarlar az degildir.
Kendisi ve yönetimi kıyas edilemeyecek derecede bir başkandır. Son döneminde yine saçarak kurmuş oldugu takım yok etme üzerine bir baskanlık yapmadığı anlamı taşımamaktadır.

Melo-telles olayı bile başlı başına ihraç sebebi de bakma.

Ona buna laf sokup, buyuk buyuk konusuyor. Bakalim dogru cikacakmi bu

Yahu başkanın görüşüp alamadıgı oyuncu olurmu ? Koca galatasaray başkanı gidicek görüşücek o iş bitmesi lazım . Gedsonu çözemesse yazıklar olsun

@Hasan Taysi abim transfer haberi ver bize
Ulan herkese hepinize helal olsun. Hâlâ buradasınız. Şu berbat sezona rağmen. Berbat bir yönetim, hatalı kadro planlaması, takıma karşı resmen savaş açmış bir federasyon ve mhk' ya rağmen transfer haberleri konuşuyorsunuz.Helal olsun. Buradaki bütün dostlara selam olsun

Ben sporla ilgimi NBA ve motor sporlarına yoneltim. F1 , WRC, Cem Bölükbaşı F2 de ne yapacak onu takıp edicem yaza kadar.

Ama abi illaki bir şeyler söyle diyorsanız transfer ile ilgili.

O SEN OLSAN BARİ....

O alınan şampiyonluklardan ne kadar gelir sağlandı haberin var mı, 50 milyon sırf şamp ligi geliri oyuncu satışını da ekledin mi zaten 100 milyon ediyor. Şuanki avellerin harcadığı ile mevcut durumumuzu bi kıyasla bakalım
Anlamıyorsun galiba o Cl gelirlerine rağmen yani o Cl gelirlerinin sayılmasına rağmen sen 100 milyon eurodan fazla zarar ettin. Sen 78 milyon euroya yakın maaş ödüyordun.

6 numara işini biraz abartıyoruz, Geçen sene 40 maç Taylan-Etebo oynadık ama az daha şampiyon oluyorduk çünkü hücum gücü iyiydi ve defans daha istikrarlıydı. Eğer yanına Gedson'u koyarsan hem Berkan hemde Taylan çok daha etkili gözükecektir. Bence 6 numaraya gelene kadar kaleci,8 numara ve forvet çok daha öncelikli. Trabzon'da Berat mükemmel mi mesela ama adamların ön tarafı muhteşem işi o şekilde götürüyorlar. Bizim daha 5 gol atan forvetimiz yok herhalde bu şartlarda nasıl başarı gelecek.
Ha şöyle, takım gol atamıyor, kerem dışında ve penaltı dışında gol tehdidimiz yok ama biz ofansa oyuncu almayalım gerek yok tabi.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yapacagınız işi

642ACBD1-F727-4358-B128-1BC909CAA42B.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt