Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA listesine son 5 gün kaldı bakalım panik transferi kimleri getireceğiz

29 unda son dedi başkan
F1BD91E6-DD80-483E-84CD-5D7F4FC4FF64.webp

yunusu geri istesek morutzanı kiralasak adanaya hem yabancı sınırı açılır hem montella morutzanı messi yapar

normalde şunu paylaşan şahsa küfür eder adam gibi yatar çıkardım ama şuanda burak elmas ve yönetiminin yapamadıkları o kadar çok küfürü hak ediyorki bu şahsa edebileceğim küfürüm kalmadı.Kusura bakmayın
Kendi kendimizle dalga geçecek yetkinliğe erişmenin adıdır ''Beceriksiz yönetimlerle Transfer Nöbeti''.Ağlanacak halimize gülüyoruz, yoksa sabır kalmadı.

Lemina yeni melomuz olabilirdi

Onun kadar yetenekliydi benim gözümde.

Mental açıdan ateşleyici değildi sadece ama bağlıydı.

Futbol eski günlerinden çok uzakta, böyle oyuncular eskiden napıp edip tutulurdu takımda.

Lemina'yı da sevdik aslında ama pandemi falan hikaye bambaşka noktalara gitti.

Seri de öyle, yıllar sonra kendini bulmaya başlamıştı ama tutamadık, bu sene Fulham'ın en iyileri arasında ve belki de sözleşme alacak.

Lemina yeni melomuz olabilirdi

Onun kadar yetenekliydi benim gözümde.

Mental açıdan ateşleyici değildi sadece ama bağlıydı.

Futbol eski günlerinden çok uzakta, böyle oyuncular eskiden napıp edip tutulurdu takımda.

Lemina'yı da sevdik aslında ama pandemi falan hikaye bambaşka noktalara gitti.

Seri de öyle, yıllar sonra kendini bulmaya başlamıştı ama tutamadık, bu sene Fulham'ın en iyileri arasında ve belki de sözleşme alacak.
ikiside kapımızda yattı.almadık linnesler yedlinler takımda kalırken bunları almadık yanlış yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt