Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.266
- 2.857
- 648
…. Yönetiml
Yine yatmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
…. Yönetiml
Geçenlerde YouTube kanallarını izlemiştim. Sallamıyormuş, saçma sapan hikaye haline getiriyor sadece ama çok iyi bir duyumcu olduğunu sanmıyorum.Renktaş kızılmıyacak gibi değil onun saçmalıkları yahu sallıyor birde üşenmeden hikaye uyduruyor![]()
Tansel'den alıyo duyumları büyük ihtimalleGeçenlerde YouTube kanallarını izlemiştim. Sallamıyormuş, saçma sapan hikaye haline getiriyor sadece ama çok iyi bir duyumcu olduğunu sanmıyorum.
Yemez tabi. Ts yenilgisi sonrasi gedson yemi atti godiva cürük cikolataciAlmiyoruz kimseyi deyip kapatsinlar su transfer dönemini. Bosu bosuna milletin vaktini yiyorlar.
Muhtemelen, simdi dahada zor duruma düstü.Yemez tabi. Ts yenilgisi sonrasi gedson yemi atti godiva cürük cikolataci
Sakal bırakıyor diye mi hırslı gözüküyor arkadaş rakip penaltı noktasında top beklerken bu herif hafif tempoyla yaylana yaylana geliyordu geri, önünde 200 metre boşluk varken. Sokayım hırsına bunun. Denizli’ye golündeki şovlarına ayar olmuştum zaten. Kapağı attı bize geçmiş olsun, emeği geçenlere haram olsun o paralar.Kalsın yav kötü oyuncu değil hırslı adam bi kere
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uyuyamayınca eski oyunculara bakayım dedim. Keita ne topçuydu be. Canlı izlediğim en estetik futbolculardan biriydi.
Uyuyamayınca eski oyunculara bakayım dedim. Keita ne topçuydu be. Canlı izlediğim en estetik futbolculardan biriydi.
Gece duyumu doğru mu bilmem kolpa da olsa duyum duyumdur