Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb'nin sol beki aldığı takımdan Marshall Munetsi'yi Burak alabilir.Cajuste'yi almışlar yerine..

Lyon Kadewere'yi kiralamak istiyomuş.Lig'den isteyen takımlar da varmış ama Uefa veya Konferans'ta oynayan takıma kiralamak istiyolarmış..

Kalsın yav kötü oyuncu değil hırslı adam bi kere

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakal bırakıyor diye mi hırslı gözüküyor arkadaş rakip penaltı noktasında top beklerken bu herif hafif tempoyla yaylana yaylana geliyordu geri, önünde 200 metre boşluk varken. Sokayım hırsına bunun. Denizli’ye golündeki şovlarına ayar olmuştum zaten. Kapağı attı bize geçmiş olsun, emeği geçenlere haram olsun o paralar.

Uyuyamayınca eski oyunculara bakayım dedim. Keita ne topçuydu be. Canlı izlediğim en estetik futbolculardan biriydi.

Ozluyorum bu adami... Gecen bir konuda bahsi acilmisti, bu varken baska sag kanatlar ozlenmez kolay kolay haa istedigimiz gibi bir iz birakamadi sebebi cogul, tek onun yuzunden degil. Ama, evet, takim savunmasina katkisi iyi degildi.

Uyuyamayınca eski oyunculara bakayım dedim. Keita ne topçuydu be. Canlı izlediğim en estetik futbolculardan biriydi.

Genclik operasyonu adi altinda bize futbolcu diye iki tane Rumen, iki tane de Turk caktilar. Umarim bu 4 futbolcu beni cok yaniltir ve sozlerimi yedirtir. Cok para yatirdik bu genclere. Gozlerimiz Hagi, Sneijder, Lincoln, Drogba, Keita ve Kewell gibi adamlari izledikten sonra su anki futbolculari izlemek cok aci verici.

Muslera, Lyundama, Marcao, Nelsson, Omar, Boey, Van Aanholt, Morutan, Cicaldau, Babel, Mustafa, Diagne, Fegoulli..... Şu an 13 yabancı var. Bütün herkes 3 yabancı daha alınması gerekiyor diyor. (gerçi benim şahsi fikrim Gomis gereksiz olur şu aşamada) yani Gedson ve 6 numara şart. 1 oyuncu göndermek lazım... Kimseyi göndermiyor bu yönetim. Lyundama gönderilrise stoper açığı olur. Yenisini yerli alamayacağını göre en mantıklısı Babel. Gönderilir ise Gedson ve 6 numara transferi yeterli olacaktır.
Yani Gomis olmaz..

Ayrıca bu transfer sezonunda Gedson ve iyi bir 6 numara alınırsa gelecek sezonda Galatasaray ın elini çok güçlendirecek. Yunus, Emre Akbaba, Okan Koçuk un be kadroda ki genç oyuncuların (Bertuğ, Emin Bayram.. gibi) geri gelişi yerli kadro için çok iyi bir fırsat olacak. Ayrıca yaz transferinde Muslera nın durumuna göre iyi bir kaleci(Muriç) , sol bek, Diagne nin yerine forvet, Fegoulli nin yerine yabancı kanat transferleri ile gençleştirme ve Galatasaray ın gelecek kadrosu hazır hale getirilebilir.

Gece duyumu doğru mu bilmem kolpa da olsa duyum duyumdur :D

Oyuncuyu izlemediğim için temel soruyu soruyorum: bu oyuncu iyiyse gelecek vadediyorsa neden elinde tutumuyor ve fransız kulüplerinin hep yaptığı gibi ingiltereye 10 milyonlarca sterline satmıyor da bizim gibi züğürde veriyor yada biz bu züğürtlükle hangi cesaret bu oyuncuya talip oluyoruz. Yolsa yoksa oyuncu iyi değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt