Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynamayan topçularí verip Okan'ı alabiliriz. Ver Feg, Babel. Vallahi o kadar fitim yani. Al Gedson, şu dünkü adam ( yoksa hiç yapmayacaklar) Gomis, Okan. Yolumuza bakalım. Berkan, Taylan ikilisine bırakırsak ne skor koruyabilirsin ne atak olur. Bununla beraber takımdaki özgüven hepten yere düşer. Emre TS maçında fena değildi joker gibi gerekirse kullanalım. Varsa Romenlere teklif dakika düşünme ver. İşin şakası yok. Hani nakit vaadi, nerede bu sözler ? Yazık ya. Taraftar artık başkan ve topçuların adeta dilencisi gibi oldu. Allah rızası için alın, oynayın diyecek noktada! Siz kimsiniz de bu insanları bu hale düşürüyorsunuz! Birbirimize düşmediğimiz konu kalmadı! Sayelerinde. Ama bizim bunlara karşı bir olmamız gerek. İçimizde ayrışsak bile.

Valla ben futbolcu olsam - menajerim "sana 3-4 teklif var" dese , baksam takım isimlerine ve şunu görsem üstünü çizerim diğer tekliflere bakarım. Ya da astronomik maaş talep eder, gider yatarım karaktersizlik varsa.

Ekli dosyayı görüntüle 149148

Adamin ruhunu okumuşum... şaka bir yana böyle bir demeç olmamıştır. Bunu yazmak tamamen kafasız taraftarı gene galyana getirmektir.

Hazar büyüka da gedson haberini girdi. Hayırlı olsun

bunlar benim fmde yaptığım taktiği uyguluyor, yaptığım ilk teklifi karşı kulüp hemen kabul ederse iptal edip daha düşük veriyom onu da kabul ederse düşüre düşüre gidiyorum müthiş

Ben de oyuncu maasinda yapıyordum ama tekliften önce save yapıyordum.. bazen kızıp pazarlığı hep bırakıyorlar hoş olmuyor

Kabus gibi bir sezon. Ömrü hayatımda bu yaşıma kadar bu kadar aciz bir duruma düştüğümüz bir sezon daha hatırlamıyorum. Bir an önce biter umarım şu rezil sezon. Oynadığımız her maç eziyet, her maç işkence. Ne güzel 15 gün maçımız yoktu kafamız rahattı bok vardı hazırlık maçı yapacak değil mi? Kimse bir aksiyon da almıyor. Herkes öküzün treni izlediği gibi izliyor küme düşüşümüzü nerede bu takımın akil insanlari neden kimse birşey yapmıyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kabus gibi bir sezon. Ömrü hayatımda bu yaşıma kadar bu kadar aciz bir duruma düştüğümüz bir sezon daha hatırlamıyorum. Bir an önce biter umarım şu rezil sezon. Oynadığımız her maç eziyet, her maç işkence. Ne güzel 15 gün maçımız yoktu kafamız rahattı bok vardı hazırlık maçı yapacak değil mi? Kimse bir aksiyon da almıyor. Herkes öküzün treni izlediği gibi izliyor küme düşüşümüzü nerede bu takımın akil insanlari neden kimse birşey yapmıyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2010-2011 sezonun kopyasi resmen. O sezonda 16 maglubiyet almiştik bu sezonda o rekoru geçecez gibi duruyo

Alanya için kötü sonuçtan sonra herhalde açıklayacaklar. O utancı da diyorlar, Gedson, Gomis ile örteriz. BB öncesi bile bile başarısız olacak ekip kurmak ve buna ısrarla devam etmek zaten sabotajın kendisi. Olan da taraftara. Bu insanlar bugünleri görmeyi hak etmedi. Gerçekten çok üzülüyorum. Bu sezon kazasız belasız bitsin. Tek temennim bu.

Burak elmas gördüğüm tüm kötü başkanların birleşimi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bu kadar rezalet kelle bırakmaz..Alanya da yenerse ne elmas kalır ne torrent

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt