Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
6 no alın gedsonla beraber hemen kaybetcek zaman kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben futbolcu olsam - menajerim "sana 3-4 teklif var" dese , baksam takım isimlerine ve şunu görsem üstünü çizerim diğer tekliflere bakarım. Ya da astronomik maaş talep eder, gider yatarım karaktersizlik varsa.
Ekli dosyayı görüntüle 149148
BB = Kayyum
bunlar benim fmde yaptığım taktiği uyguluyor, yaptığım ilk teklifi karşı kulüp hemen kabul ederse iptal edip daha düşük veriyom onu da kabul ederse düşüre düşüre gidiyorum müthiş
Hazar büyüka da gedson haberini girdi. Hayırlı olsun
Liseliler mi alıyor kongre kararını neyi bekliyorlar o zaman yarından tezi yok müdahale etmelilerBurak elmas sen beceriksiz değil aynı zamanda kötü niyetlisin gsli olduğuna bile inanmıyorum
Liseliler ne işe yarıyorsunuz neyi bekliyorsunuz olağanüstü kongre yapmak için
2010-2011 sezonun kopyasi resmen. O sezonda 16 maglubiyet almiştik bu sezonda o rekoru geçecez gibi duruyoKabus gibi bir sezon. Ömrü hayatımda bu yaşıma kadar bu kadar aciz bir duruma düştüğümüz bir sezon daha hatırlamıyorum. Bir an önce biter umarım şu rezil sezon. Oynadığımız her maç eziyet, her maç işkence. Ne güzel 15 gün maçımız yoktu kafamız rahattı bok vardı hazırlık maçı yapacak değil mi? Kimse bir aksiyon da almıyor. Herkes öküzün treni izlediği gibi izliyor küme düşüşümüzü nerede bu takımın akil insanlari neden kimse birşey yapmıyor
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi