Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
son ts maçında adam zaten geçiş oynadıKesinlikle evet hocam. Geçiş oyunu ligde da avrupada da oynanmalı bence . Agresiflik de lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son ts maçında adam zaten geçiş oynadıKesinlikle evet hocam. Geçiş oyunu ligde da avrupada da oynanmalı bence . Agresiflik de lazım
Kaleden pasla çıkıp diğer kaleye kadar paslaşmıyordu o diye hatırlıyorum.Pas oyunu olamaz deyip Okan Buruk diyenler var Okan'da pas oyunu oynatıyor.
Agresiftik ve hızlıydıkson ts maçında adam zaten geçiş oynadı
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#ReisCimbomaGedsonugetir
Agresiftik ve hızlıydık
Uzun topla çıkıp ilerde pres yapmak suçmu günahmı. İyi oyuncularımızda bu şekilde kayboluyor.Kesinlikle evet hocam. Geçiş oyunu ligde da avrupada da oynanmalı bence . Agresiflik de lazım
Film serisi gibi

Haklisin hocamUzun topla çıkıp ilerde pres yapmak suçmu günahmı. İyi oyuncularımızda bu şekilde kayboluyor.
Yerli olarak Fatih Terim dışında olabilecek en makul seçenek Okan Buruk. Torrent sonrası daha yabancı antrenör falan olmaz bu saatten sonra. Okan Buruk gayet iyi hoca bu arada lig şampiyonluğu+ kupası var adamın hemde büyük takım çalıştırmadan.Ne Okan Burukmuş arkadaş iyi ki pandemide boş stadlarda bir kere takimin iyi top oynadı, bu hoca seçen paşalar top oynayacak diye Galatasaray vasat topçuları yüzünden okan burukla mi uğraşacak?
Top oynamayani cek kdro dışına al 3 tane topçu işine bak, Okan ne ara kurtarıcı oldu
Gstv’nin başına getirir kesin ondan görüşmüştürTakım rezil halde , Başkan Ertem denen sıvacıyla şov peşinde.
Kusura bakma okan buruğun ne olduğu çok belli değil gibi. Bülent Korkmaz daha iyi bir seçenek gibi geliyor bana.Yerli olarak Fatih Terim dışında olabilecek en makul seçenek Okan Buruk. Torrent sonrası daha yabancı antrenör falan olmaz bu saatten sonra. Okan Buruk gayet iyi hoca bu arada lig şampiyonluğu+ kupası var adamın hemde büyük takım çalıştırmadan.
Çözecektik farioliyi çatır çutur oynatıyor alanya’yıKusura bakma okan buruğun ne olduğu çok belli değil gibi. Bülent Korkmaz daha iyi bir seçenek gibi geliyor bana.
Alanya'nın kadrosu iyi bence Bülent'te iyi oynatıyordu.Çözecektik farioliyi çatır çutur oynatıyor alanya’yı