Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Okan Burukmuş arkadaş iyi ki pandemide boş stadlarda bir kere takimin iyi top oynadı, bu hoca seçen paşalar top oynayacak diye Galatasaray vasat topçuları yüzünden okan burukla mi uğraşacak?

Top oynamayani cek kdro dışına al 3 tane topçu işine bak, Okan ne ara kurtarıcı oldu
Yerli olarak Fatih Terim dışında olabilecek en makul seçenek Okan Buruk. Torrent sonrası daha yabancı antrenör falan olmaz bu saatten sonra. Okan Buruk gayet iyi hoca bu arada lig şampiyonluğu+ kupası var adamın hemde büyük takım çalıştırmadan.

Her atağı kaleden pasla çıkmak zorunda olmadığınız bir oyun olsun ismail arada uzuun vuruyordu kalecilerimiz illa pas vermek zorunda değil taffarel mallorca maçının asistini yapmıştı mesela

Kanatlardaki yabancıları şimdi gönderebiliriz umarım

Stadı aldılar, değerinden daha düşük şekilde yapıp bir ücra yere götürdüler. Senelerce ulaşım sıkıntısı çekti taraftar. Çim sorunu yaşadık. Isıtma problemleri de. Kemerburgaz konusu da buna benziyor gözümde. Müdahaleleri de sadece tabii bu mal mülk ile kalmadı, sahaya da indi. Yok süper finaliydi, yok yabancı sınırıydı, hocasını ayartıp başkanını indirmekti, Anadolu kulüplerinin de dahil olduğu KB imzalí hakem koruma bildirisi, başakşehir konusunda siyasi iteleme, iş adamlarının rakiplere verdiği primler de derken geldiğimiz en son nokta dipte çırpınmak. On senedir kaç kulübe yapıldı bu? Hiç! Bunların hiçbiri normal değil. Sahadaki kötü oyunu görüyorum. Maksadım onu aklamak değil ama bunları da bir türlü silemiyorum. Bir 'Islıklama' hikayesi diyebiliriz. (2010) 🙂

Yerli olarak Fatih Terim dışında olabilecek en makul seçenek Okan Buruk. Torrent sonrası daha yabancı antrenör falan olmaz bu saatten sonra. Okan Buruk gayet iyi hoca bu arada lig şampiyonluğu+ kupası var adamın hemde büyük takım çalıştırmadan.
Kusura bakma okan buruğun ne olduğu çok belli değil gibi. Bülent Korkmaz daha iyi bir seçenek gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt