- 28 Haziran 2010
- 28.929
- 27.640
- 3.138
dostum bu herif bizde tutmaz
Korkma Recep, kerem oynayacak

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum bu herif bizde tutmaz
keremden iyi degil ki ztnKorkma Recep, kerem oynayacak![]()
Hem Zaniolo hem Zakarian nasıl olacak? Ben Zaniolo sene sonuna kadar sağ forvet oynasa bile Mertens ve Mata'nın gittiği bir ortamda tekrardan orijinal yerinde oynamak isteyecektir.mata sene sonu gidiyo.mertens 36 yasına girecek.zakarian alınmalı
Hem Zaniolo hem Zakarian nasıl olacak? Ben Zaniolo sene sonuna kadar sağ forvet oynasa bile Mertens ve Mata'nın gittiği bir ortamda tekrardan orijinal yerinde oynamak isteyecektir.
Tamam da seneye Zak'ı alacağımıza Zaniolo'yu orijinal yerine çekip sağ kanada sağ kanat orijinli, Abdel Kader Keita tipinde birisini almalıyız. Çünkü sağ kanatta oynaması önemli değil. İdare eder elbet ama ben topçuların orijinal yerlerinde oynamasından yanayım. He adam sağ kanatta daha rahat hissediyordur ama hocası özellikle 90 maç 10 numarada oynatmıştır onu bilemem ama görünen o ki adam 10 numara orijinli.90 maç 10 numara, 60 maç sağ kanat oynamış, yani bu adamı hucumun neresine koysan oynar
Raporladım utanmaz adambaşımızda erden timur var kafam rahat artık gs konusunda
Allah korusun yeni bi belhanda en son ihtiyacımız olan şeyBen bu Zakharyan'a fena tutuldum. Belhanda'dan sonraki yeni dünya yıldızımız olabilir
Hücumun her yerinde oynar zanioloHem Zaniolo hem Zakarian nasıl olacak? Ben Zaniolo sene sonuna kadar sağ forvet oynasa bile Mertens ve Mata'nın gittiği bir ortamda tekrardan orijinal yerinde oynamak isteyecektir.
Chicago bulls patiklerim,real madrid yastigim ve the holiday (2006) filmi sevgililer günü yalnızlığında...iyi geceler
iyi misinAllahim rahat 1 dakika sallandik. Hala devam ediyor. Hatay
Evvallah kardesim, iyiyim. Bizim burada sorun olmadi ama 2 kız kardesimin evleri yikilsa da onlar da iyi. Sadece psikolojik olarak cok kotuler. Ölenlere tekrardan Allah rahmet eylesiniyi misin
Sen nasil bi adamsin yayanız zaniolonun danscı kızkardeşinin son hikayesi oyykız cok güzel ya,18 yasındaymış.
Mata sene sonu gider ama Mertens bir sene daha kalacak, kalmalı..Hem Zaniolo hem Zakarian nasıl olacak? Ben Zaniolo sene sonuna kadar sağ forvet oynasa bile Mertens ve Mata'nın gittiği bir ortamda tekrardan orijinal yerinde oynamak isteyecektir.
Sergen’in kolpaları işte, bitmiyor.Zakharyan işi kolpa gibi
-İçsesim