- 18 Temmuz 2009
- 81.262
- 227.267
- 5.093
Bu kolpaşinas bir arkadaşımız mıydı?
Yok da Rowe’yi napıcaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 versekSergen’in kolpaları işte, bitmiyor.
15 m euro istiyorlar, sanki vericez.
One Day (2011) de iyi gider.Chicago bulls patiklerim,real madrid yastigim ve the holiday (2006) filmi sevgililer günü yalnızlığında...iyi geceler
valla o yetenekle her şey yapabilir bence rowe ama ingiliz milli oyuncu bize gelmez .Gerçi zaniola içinde dedik bunu gelirsede forvert arkası kerem rowe zaniola ilerde icardi olur manyak ötesi birşey olurYok da Rowe’yi napıcaz.
İşleyen takımı bozmak en büyük hatadır. 150 kere tercih ederim Mertens’i Rowe’ye zaten çok beğendiğim bir adam da olmadı hiç, yerine iki adam aldılar üstüne solu Martinelli ile Trossard kapadı Arsenal, çok da iyi işledi onsuz.valla o yetenekle her şey yapabilir bence rowe ama ingiliz milli oyuncu bize gelmez .Gerçi zaniola içinde dedik bunu gelirsede forvert arkası kerem rowe zaniola ilerde icardi olur manyak ötesi birşey olur
Bruh. Nando halen sakatsa böyle oynamaliyizkeremden iyi degil ki ztn
ederi 850.000 euro + kdv, bonuslar ve %10 pay max.Eğer 5 isterlerse de 10 yıllık taksitle sadece düşük kur değişkenli olarak kabul edebiliriz.Onun dışında zarar sadeceHaji Wright için son güne kadar bir şeyler olacağını düşünüyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla bence şuan en son kesilcek 3 adamdan biri Kerem .Diğerleri Abdülkadir ve İcardi.Kerem belkide en prime sezonunu geçirirken kesilmez.Buarada arada kaynamaması açısından Yunusda şaka maka form tutmaya başladı gibiBruh. Nando halen sakatsa böyle oynamaliyiz
Okan
Boey nelsson abdul kazim
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Rashica
Icardi
Ben de seviyorum Mertens'i. En başından beri savunuyorum. Orijinal Mertens baskılı formam var. Fakat o yıllık maaşla Zakharian'ın arkasında beklemesi garip olabilir. Bilemedim. Bakalım Zaniolo sağ forvette nasıl iş çıkaracak? Eğer 10 numaradan oraya tam evrilirse o zaman Mertens'ten seneye bir miktar indirim isteyip Zakharyan - Mertens 10 numara rotasyonu, Zaniolo, Rashica sağ kanat rotasyonu yapabiliriz. Mertens yedekte takımın abisi gibi takılır. CL'de falan da çok faydalı olur oyuna sonradan girip. Ama işte bu kadar oynamayı seven biri Zakharyan'ın arkasında beklemek ister mi orası meçhul. Bakacağız. Bir de 6 küsür milyon euro verdiğimiz Yusuf Demir var daha işin içinde. Seneye yabancı sınırı ne olacak belli değil. Yusuf belli ki hiçbir zaman yerli statüsünde oynayamayacak. Şu haliyle de Galatasaray gibi bir takımın yabancı sınırını işgal edecek bir oyuncu değil kimse kusura bakmasın. Ne et ne balık anlaşılamayan bir adam. Neredeyse hiç oynamadı. Oynadığı maçlarda da hem mental hem fiziksel olarak döküldü. Bu iyi Galatasaray kadrosunda bile en ufak bir çaba emaresi göstermiyorsa geçmiş olsun verilen paralara.Mata sene sonu gider ama Mertens bir sene daha kalacak, kalmalı..
Abi sanada geçmiş olsun. Şimdi hatırladım, Isparta'da depreme uyanıp bizi arayan oldu o gece.. 900 km öteden uyandırmış..Ben yazip durmadim ama ayaktaydim da. Eksi'de baslik actim hatta. Once bir ti'ye aldim malum hep acilir ya x depremi y depremi diye... Sonra baktim isin cilki cikiyor 10'larca bolge oldu... Baktim baya deprem olmus ulan.. Buraya da yazdim ya da hatirlamiyorum arkadas es dost ulastim... Cok kotuydu o an.. Yani tamam 1 birim dahi depreme maruz kalmadim ama uzaktayken bile cok sarsiciydi be Murat. Anlamlandiramiyorsun... Diyarbakir'dan - Giresun'a, Hatay'dan - Ankara'ya, Girne'den - Samsun'a, Maras'tan Kayseri'ye...
Şakayı bırakalım.Xhakayı versinler.
zaniolo transferindeki gizli gündemleri açıklar mısınSergen’in kolpaları işte, bitmiyor.
15 m euro istiyorlar, sanki vericez.
Parcalida gormek istedigim 1 kalite.Şakayı bırakalım.