Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyada bu kadar hissedilmesine çok şaşırdım. Ünsal çok hissettik yazmış. Korkutucu gerçekten. Nöbeti ikişer ikişer atladım, başladığı ana gelebilmek için. Yüreğim sıkıştı, sanki o mesajlara gelince tekrar deprem olacakmış gibi hissettim, Konyada öyle hissedildiğini görünce tekrardan kötü oldum. Allah bir daha yaşatmasın

zakarian mayıs 2023 itibariyle ayrılacak ama kime gider:unsure:

Konyada bu kadar hissedilmesine çok şaşırdım. Ünsal çok hissettik yazmış. Korkutucu gerçekten. Nöbeti ikişer ikişer atladım, başladığı ana gelebilmek için. Yüreğim sıkıştı, sanki o mesajlara gelince tekrar deprem olacakmış gibi hissettim, Konyada öyle hissedildiğini görünce tekrardan kötü oldum. Allah bir daha yaşatmasın

Ben yazip durmadim ama ayaktaydim da. Eksi'de baslik actim hatta. Once bir ti'ye aldim malum hep acilir ya x depremi y depremi diye... Sonra baktim isin cilki cikiyor 10'larca bolge oldu... Baktim baya deprem olmus ulan.. Buraya da yazdim ya da hatirlamiyorum arkadas es dost ulastim... Cok kotuydu o an.. Yani tamam 1 birim dahi depreme maruz kalmadim ama uzaktayken bile cok sarsiciydi be Murat. Anlamlandiramiyorsun... Diyarbakir'dan - Giresun'a, Hatay'dan - Ankara'ya, Girne'den - Samsun'a, Maras'tan Kayseri'ye...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt