- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
yanız zaniolonun danscı kızkardeşinin son hikayesi oyy
kız cok güzel ya,18 yasındaymış.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanız zaniolonun danscı kızkardeşinin son hikayesi oyykız cok güzel ya,18 yasındaymış.
yanız zaniolonun danscı kızkardeşinin son hikayesi oyykız cok güzel ya,18 yasındaymış.
Ig alalim..
Olm benim en alkollü halim senden daha ayıkforuma sarhoş girmeyiniz.
-yönetim
dünya ahiret bacım artık.daha bakmam profilineoyuncularımızın bacılarına sarkıntılık yapmayalım
yusuf bizde oynasın,formayı kapsın mertensin bölgesindeArda Güler 17 yaşında Fenerbahçe'de doğru dürüst süre bulamıyor, Yusuf Demir aynı yaşta Barcelona'da Şampiyonlar liginde 11 oynuyordu. Yusuf inanılmaz bir potansiyel ama yabancı sayılması ve sakatlık falan derken hiç işleyemedik henüz umarım bu sezonluk kiralayıp form bulmasını sağlarız. Yusuf potansiyel olarak elimizdeki en büyük cevherlerden birisi bana göre.
Yok ya olur mu Arda gezegenin , kainatın en büyük yeteneği.Her maç istisnasız oynuyor 3 gol 3 asist yapıyor maç başı.Yusuf'ta Arda kadar potansiyelli bir oyuncu. Şu anda düşüşte olduğu doğru. Lakin Arda hangi zor maçta bir şey yaptı da bu kadar büyütülüyor bunu da ben anlamıyorum. Arda Güler çok yetenekli evet ama zamanında çok yetenekli ne oyuncular geldi sonuçta bir şey olamadılar.
zaniolonun bacısını mı begenmedinBegenmedim