Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanız zaniolonun danscı kızkardeşinin son hikayesi oyy:love: kız cok güzel ya,18 yasındaymış.

Arda Güler 17 yaşında Fenerbahçe'de doğru dürüst süre bulamıyor, Yusuf Demir aynı yaşta Barcelona'da Şampiyonlar liginde 11 oynuyordu. Yusuf inanılmaz bir potansiyel ama yabancı sayılması ve sakatlık falan derken hiç işleyemedik henüz umarım bu sezonluk kiralayıp form bulmasını sağlarız. Yusuf potansiyel olarak elimizdeki en büyük cevherlerden birisi bana göre.

Zaniolo’yu dönemin Barcasındaki Alexis Sanchez’i almaya benzetiyorum. MSN olunca ihtiyaç duymamışlardı Zaniolo da Dybala gelince rafa çıkarıldı.

Tabii ki kağıt üstünde değil sahada ne verdiği önemli olacak yine de.

Arda Güler 17 yaşında Fenerbahçe'de doğru dürüst süre bulamıyor, Yusuf Demir aynı yaşta Barcelona'da Şampiyonlar liginde 11 oynuyordu. Yusuf inanılmaz bir potansiyel ama yabancı sayılması ve sakatlık falan derken hiç işleyemedik henüz umarım bu sezonluk kiralayıp form bulmasını sağlarız. Yusuf potansiyel olarak elimizdeki en büyük cevherlerden birisi bana göre.
yusuf bizde oynasın,formayı kapsın mertensin bölgesinde

Yusuf'ta Arda kadar potansiyelli bir oyuncu. Şu anda düşüşte olduğu doğru. Lakin Arda hangi zor maçta bir şey yaptı da bu kadar büyütülüyor bunu da ben anlamıyorum. Arda Güler çok yetenekli evet ama zamanında çok yetenekli ne oyuncular geldi sonuçta bir şey olamadılar.
Yok ya olur mu Arda gezegenin , kainatın en büyük yeteneği.Her maç istisnasız oynuyor 3 gol 3 asist yapıyor maç başı.

mertense trabzonspor macı için video yapılmamış.bu herifle alıp veremediği ne bu ergen tayfanın?

zaniolo yerine
zakaryan isterdim acıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt