Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fırsat transferi olarak bir santrafor yaşı genç bulunabilirse çok uygun olur. illa alınacak diye bir şey yok ama denk gelirde bitirilirse yaza elimiz çok rahat olur..

Yusuf iyi topçu da kanat olmaz ondan.

Ofansif 8 olur, kendini ona evirmeli. Bir de az şans vermekle daha da küstürdüğümüzü düşünüyorum keza Midstjö de öyle.

Aynen oyle, orta alanda daha etkili. 8-10 arasi takilmali. Agir zaten, bilekler vs iyi ama genel olarak seri bir oyuncu degil ustune de guclu fizigi de yok. Zekasini ortaya koyabilecegi yer 8 ve 10 civari (yani isin hucum kisminda ve orta alanda).

Bence ozellikle Torreira. Zanilolo tamam ama meblag yuksek ve devre-arasi transfer oyuncu gemileri yakmis, transfer donemi kapanmis vs.. Torreira bence biraz daha zor/guc transfer bu noktada (maliyet/zamanlama parametrelerini dusununce).
Torreira tabi ki daha zor transfer bu kadar düşük maliyetle ikna edebilmekte büyük iş Muslera olunca bence kolaylaştı şu an baya mutlu gözüküyor bu takımda kalıcı olup omurgası olması lazım.

Bence ozellikle Torreira. Zanilolo tamam ama meblag yuksek ve devre-arasi transfer oyuncu gemileri yakmis, transfer donemi kapanmis vs.. Torreira bence biraz daha zor/guc transfer bu noktada (maliyet/zamanlama parametrelerini dusununce).
Torreira çok gözden düşmüştü, bence Zaniolo daha zor.

İş yapar mı kesin konuşamam ama dönemin en büyük İtalyan wonderkidini almak çok başka bir olay.

bu zakharyan arda gulerden iyi gibi

yusuf arda kiyasinda bizim gslilere kicimla guluyordum affedersinizde
Yusuf'ta Arda kadar potansiyelli bir oyuncu. Şu anda düşüşte olduğu doğru. Lakin Arda hangi zor maçta bir şey yaptı da bu kadar büyütülüyor bunu da ben anlamıyorum. Arda Güler çok yetenekli evet ama zamanında çok yetenekli ne oyuncular geldi sonuçta bir şey olamadılar.

Torreira tabi ki daha zor transfer bu kadar düşük maliyetle ikna edebilmekte büyük iş Muslera olunca bence kolaylaştı şu an baya mutlu gözüküyor bu takımda kalıcı olup omurgası olması lazım.

Once defansif omurga onemli ortasaha-defans-kaleci hatti sonra ofansif cunku one tek bitirici adam koysan, o bile seni bir sekilde tasir bu ligde. Neyse, guzel gidiyoruz, 🧿

Ancak ben hala yaz doneminde saglam bir kanat transferi bekliyorum bizi bir cit daha yukari tasiyacak bir isim.

Torreira çok gözden düşmüştü, bence Zaniolo daha zor.

İş yapar mı kesin konuşamam ama dönemin en büyük İtalyan wonderkidini almak çok başka bir olay.

Haklisin ama Zaniolo biraz sartlarin olusturdugu transfer. Bir'den cok parametre ile dusunmek lazim. Adam zaten kalmak istememis Roma'da olay cikarmis okudugum kadariyla forumumuzdan. Torreira tamam gozden dusmus ama neticede illa bu maliyetleri verebilecek baska takimlar olabilirdi. Neyse garip bir kiyaslama zaten bence ikisi de basari... Gereksiz bir konuya evrilmesin :) Ikisi de Aslan oldu gunun sonunda. Zaniolo'yu 4-gozle bekliyoruz bakalim su acimiz biraz sonse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt