Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.084
- 26.965
- 2.988
Murhan gibilerin bok atacağı bir topçu gibi.
bu murhan oliverayami sardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murhan gibilerin bok atacağı bir topçu gibi.
Onun övdüğü veya beğendiği bir topçu yok pardon var Robin Yalçınla Caner Osmanpaşabu murhan oliverayami sardi
Diyelim 2 Side denizde boğuluyor en önce kimi kurtarırsin hangisine acirsinOnun övdüğü veya beğendiği bir topçu yok pardon var Robin Yalçınla Caner Osmanpaşa
Messi’ye dahi bok atar
Motzla Murhan’ın hayat amacı bir şeylere bok atmak üzerine
Rusya ligi bir de. Zamanın Giresun'a gelen Shapi Sluymanov'da Rusya'nın wonderkidi idi.Murhan gibilerin bok atacağı bir topçu gibi.
bizim maçımız 1 martta haftaiçi.lig macları haftasonu oynanacak.ama alikoçun dediğine göre ertelenen maçlar daha önce oynanacak.bu da 24-25 subat haftasına denk geliyorKupa maçlarında bir erteleme oldu mu yoksa tarihinde mi oynanacak.
Umarım Yusuf'un bir hayat ve kariyer planı vardır.
Yusuf'un gözlerine bakınca boşluk görüyorum umarım bende sıkıntı vardır.
İkisini de kurtarır sonra kıyıya çıkarıp ağızlarını yüzlerini dağıtırımDiyelim 2 Side denizde boğuluyor en önce kimi kurtarırsin hangisine acirsin
Onun övdüğü veya beğendiği bir topçu yok pardon var Robin Yalçınla Caner Osmanpaşa
Messi’ye dahi bok atar
Motzla Murhan’ın hayat amacı bir şeylere bok atmak üzerine
kerem bu sene aşık olurkerem icin milli olunca acilir demistim milli olunca acildi
yusufunda milli olmaya ihtiyaci var
Sakalı keserse yine aynısı olurYusuf Barcelona da oynarken dış görünüşüyle tam “ben futboluyum” diyordu
Ekli dosyayı görüntüle 192310
Bize geldikten sonraki hali
Ekli dosyayı görüntüle 192311
Sakalları kesmesi lazım.Yusuf Barcelona da oynarken dış görünüşüyle tam “ben futboluyum” diyordu
Torreira ve Zaniolo'yu bonservisle alabilmek muhteşem iş zaten sorun yaşamasalar muhtemelen sadece uzaktan izleyebileceğimiz futbolcular olurdu. Torreira İngiltere'de adaptasyon süreci Zaniolo'da son dönemde yaşadığı problemlerden sonra iki futbolcuyu bu paralara çözmek inanılmaz transfer başarısıdır yönetime teşekkür etmek lazım özellikle Avrupa da dahi olmadığımız bir sezonda bu kadar ucuza bu kadar kaliteli futbolcuları bitirdiler.
Sakalı keserse yine aynısı olur
Sakalları kesmesi lazım.
Yusuf Barcelona da oynarken dış görünüşüyle tam “ben futboluyum” diyordu