- 1 Haziran 2015
- 24.918
- 17.603
- 1.998
yerli statüsünde olacağı için hatayspor'un sol bekini kiralamak yegane hedef olmalı.
başka bir sıkıntı görmüyorum ekipte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vakti degilyerli statüsünde olacağı için hatayspor'un sol bekini kiralamak yegane hedef olmalı.
zak alayindan iyi bunu alip orta sahayi torreira ile kurgulayacaksin. mukemmel bisey cikar ortayabu zakharyan arda gulerden iyi gibi
yusuf arda kiyasinda bizim gslilere kicimla guluyordum affedersinizde
Hadziahmetovic gibi yumusak on libero 8 de oynar meziyetli oyuncu turk sayilacak fazla takilmamak lazimJevtovic ön libero
aykut
Maçını izlemedim o yüzden yorum yapamam ama Chelsea'nin istediği ve malum olaylar nedeniyle alamadığı doğru. Başkalarının yazdığına göre KDB tarzı bir oyuncu okuduğum çoğu kişiler özellikleri itibariyle KDB'ye benzetiyor. Videosunu izlediğinde de andırıyor kendisini lakin video da çok yanıltıcı oluyor. Topsuz oyunda nasıl asıl önemli o.O herifle ilgili Rus De Bruyne iddiaları doğru mu
hamza'ya haksızlık yapıldı.
Murhan gibilerin bok atacağı bir topçu gibi.Maçını izlemedim o yüzden yorum yapamam ama Chelsea'nin istediği ve malum olaylar nedeniyle alamadığı doğru. Başkalarının yazdığına göre KDB tarzı bir oyuncu okuduğum çoğu kişiler özellikleri itibariyle KDB'ye benzetiyor. Videosunu izlediğinde de andırıyor kendisini lakin video da çok yanıltıcı oluyor. Topsuz oyunda nasıl asıl önemli o.
Uğura gerek yok artık.
6 aylık adekugbe (beğenmem) ve figeyredo (başakşehir aldı deniyor)
Geliyorsa gelsin yoksa gelmesin kimse.
Yusuf Demir kesinlikle kiralanmalı çünkü modunun düşüklüğünden ben Yıldız oyunculardanda çok faydalandığını düşünmüyorum gitsin 4-5 ay top oynasın iyi kötü.
Yusuf Demirin süre bulabileceği takımlar:
Alanyaspor
Giresun
Ümraniye
İstanbulspor
Maxim mertensi yedekler olabilir. Oburku solbek kazimcandan üstün mu bilmiyorum ama yerli sayılması dolayısıyla gelebiirmusleranin sakatligi uzarsa gunay
oliveraya yedek maxim
hatayli solbek
forveti 3leme bertug ve figueredo
stopere yedek djilobodji
6 noya yedek jevtovic
2 tane alinacaksa
bunlardan en mantiklisi hatayli solbek ve maxim
Umarım Yusuf'un bir hayat ve kariyer planı vardır.Bu takimlar arasinda ben Yusuf'un yerinde olsam hem Istanbul'da oldugu icin hem de oyun tipi Yusuf'u one cikarabilecegi icin, onunde Umut ile birlikte Umraniye'de basarili olur diye dusunuyorum. Ama bence kalacaktir.