Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

+ Okan, Dubois, Kaan, Emin, Kazımcan, Berkan, Midtsjö, Yunus, Mata, Rashica, Barış, Gomis

- Böyle bir kadro ve alternatifler oldukça yeterli görünüyor.
- Kazımcan'ı çok beğenen birisi olarak bu sene sadece 250 dakika süre buldu istikrar konusunda eksikleri var bu yüzden Adekugbe iyi bir seçenek.
- Yusuf ve Ross'u belki Ümraniye veya Kasımpaşa gibi bir takıma kiralayabiliriz geniş kadroda süre bulmaları zor görünüyor bu sezonluk.

Yerli sol bek olarak Uğur vs falan alınacağına yarım sezonluk Adekugbe uygun bir transfer seçeneği olur ama alınmazsa da Kazımcan'ı istikrarlı olarak oynatabilme açısından olumsuz karşılamam.

Uğura gerek yok artık.
6 aylık adekugbe (beğenmem) ve figeyredo (başakşehir aldı deniyor)
Geliyorsa gelsin yoksa gelmesin kimse.
Yusuf Demir kesinlikle kiralanmalı çünkü modunun düşüklüğünden ben Yıldız oyunculardanda çok faydalandığını düşünmüyorum gitsin 4-5 ay top oynasın iyi kötü.

Yusuf Demirin süre bulabileceği takımlar:
Alanyaspor
Giresun
Ümraniye
İstanbulspor

O herifle ilgili Rus De Bruyne iddiaları doğru mu
Maçını izlemedim o yüzden yorum yapamam ama Chelsea'nin istediği ve malum olaylar nedeniyle alamadığı doğru. Başkalarının yazdığına göre KDB tarzı bir oyuncu okuduğum çoğu kişiler özellikleri itibariyle KDB'ye benzetiyor. Videosunu izlediğinde de andırıyor kendisini lakin video da çok yanıltıcı oluyor. Topsuz oyunda nasıl asıl önemli o.

Kupa maçlarında bir erteleme oldu mu yoksa tarihinde mi oynanacak.

Hamza 3 kupa alırken de elestirmistim. Avrupa'da rezil etti bizi belliydi zaten. Muslera sayesinde gördü kupaları. Oynattığı topta hayır yoktu

musleranin sakatligi uzarsa gunay
oliveraya yedek maxim
hatayli solbek
forveti 3leme bertug ve figueredo
stopere yedek djilobodji
6 noya yedek jevtovic

2 tane alinacaksa

bunlardan en mantiklisi hatayli solbek ve maxim

Maçını izlemedim o yüzden yorum yapamam ama Chelsea'nin istediği ve malum olaylar nedeniyle alamadığı doğru. Başkalarının yazdığına göre KDB tarzı bir oyuncu okuduğum çoğu kişiler özellikleri itibariyle KDB'ye benzetiyor. Videosunu izlediğinde de andırıyor kendisini lakin video da çok yanıltıcı oluyor. Topsuz oyunda nasıl asıl önemli o.
Murhan gibilerin bok atacağı bir topçu gibi.

Uğura gerek yok artık.
6 aylık adekugbe (beğenmem) ve figeyredo (başakşehir aldı deniyor)
Geliyorsa gelsin yoksa gelmesin kimse.
Yusuf Demir kesinlikle kiralanmalı çünkü modunun düşüklüğünden ben Yıldız oyunculardanda çok faydalandığını düşünmüyorum gitsin 4-5 ay top oynasın iyi kötü.

Yusuf Demirin süre bulabileceği takımlar:
Alanyaspor
Giresun
Ümraniye
İstanbulspor

Bu takimlar arasinda ben Yusuf'un yerinde olsam hem Istanbul'da oldugu icin hem de oyun tipi Yusuf'u one cikarabilecegi icin, onunde Umut ile birlikte Umraniye'de basarili olur diye dusunuyorum. Ama bence kalacaktir.

musleranin sakatligi uzarsa gunay
oliveraya yedek maxim
hatayli solbek
forveti 3leme bertug ve figueredo
stopere yedek djilobodji
6 noya yedek jevtovic

2 tane alinacaksa

bunlardan en mantiklisi hatayli solbek ve maxim
Maxim mertensi yedekler olabilir. Oburku solbek kazimcandan üstün mu bilmiyorum ama yerli sayılması dolayısıyla gelebiir

Bu takimlar arasinda ben Yusuf'un yerinde olsam hem Istanbul'da oldugu icin hem de oyun tipi Yusuf'u one cikarabilecegi icin, onunde Umut ile birlikte Umraniye'de basarili olur diye dusunuyorum. Ama bence kalacaktir.
Umarım Yusuf'un bir hayat ve kariyer planı vardır.
Yusuf'un gözlerine bakınca boşluk görüyorum umarım bende sıkıntı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt