Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🇹🇷🇦🇿🤘

cekemeyenler anten taksin
Bir tık ayriliyoruz burda, hassasiyetini anliyorum, benzer goruslerdeyiz seninle.

Söyle düşünebilirsin nacizane fikir olarak, Galatasaraya yani Türk futboluna ve dolayısıyla Türkiyeye hizmet edeceği için burada ayan beyan fikirlerini belli etmediği takdirde (türk düşmanlığı ile ilgili bir fikri var mıdır onu bile bilmiyoruz, her ermeni türk düşmandır demek en başından ayıptır kanimca) harhangi bir sakınca olmamalı.

Ancak bir Türkün ermenistan takımlarında hangi sebeple olursa olsun oynamasına sıcak bakamam, aynen yukarıda saydığım sebepler temelli.

Azerbaycan Türkleri bizim kardeşimizdir. Ama bu bir spordur onların bu transfere tepki vermemeleri gerekir. Tabi bizimde “azerilerden bize ne” tarzı cümleler kurmamamız gerekir. Azerbaycan tek dost ülkemiz.

ben kurdum rtaş beni ilgilendirmiyor azerbeycan fln ha ama cimbomlu azerilerin başımın üstünde yeri var ermeni istemiyolarsa da ahmet nur çebinin deyimiyle sineye çekmelerinde faide var

Şimdi normalde milliyetiyle ilgili bir sıkıntı olmaz ama farz ediyorum 1915 olaylarıyla ilgili bir paylaşım vs yaparsa o zaman büyük sıkıntı olur.

zakharyannnnnnnnnnnn

Bu b takımları mevzusunda oynanacak lig Niğde anadolunun şu an ligden düştüğü lig hani amatörün bir üstü.
Acayip saçma bir olay bence şöyle ki tek espri liglere resmi bir takım olabilme imkanı tanınması.
Geçen sene elmasların aldığı kulüp daha yarışmacı olan bir üst ligde oynuyordu.
Kışın ortasında kelkite gidip 35 yaşındaki kasaplarla 18 yaşındaki bebeleri kapıştıracağız bunları iyi düşünmek lazım. Rezerv lig doğru kullanılıp iptal edilmeseydi daha iyiydi aslına bakarsan.
Birde 3.ligde yabancı oyuncu oynatamıyorsun genç alayım da orada yetişsin deme şansına sahip değiliz, elimizde büyüttüğümüz beknazı bile oynatamıyorsun öyle dandik bir olay.

Mbappe'nin gencini bulsan oynatamıyorsun ama 35 yaşındaki dayıların kadroda olması için sınır yok.
Kulüpler, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunan ve 31.12.2000 ve öncesinde doğmuş en fazla 30 futbolcuyu tescil ettirebilirler.
Bu B takimi olayina farkli bir sistem yapilmali bu takimlar zaten Süper Lige cikma ihtimali olmadi icin ikinci lig de kalici olarak oynamalari gerek.En az 5 Yabanci oynama hakki olmali . Yoksa hic bir yarari olmaz külüpler icin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o otelci abiden ötürü ümitlendim zakaryan konusunda

Sabunoglu da oyuncu cok istiyor demis idi. Oteldeki dayıyla ortusuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt