Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amerikalı futbolcu yedlin geliyor kimse Amerika li diye tepki göstermiyor ki gosterilmemesi de normal Ermeni asilli Rus olunca tepki gösteriyor futbol bir spordur bu İsrailliside gelir Almanı da gelir Hirvatida gelir biraz daha spora spor olarak bakmayı öğrensek iyi olur burda ırkçılık yapacak olursak on yargıyla yaklasilir oyuncuya belki hiç istemediğin oyuncu gelir senin efsanen olur.

ben kurdum rtaş beni ilgilendirmiyor azerbeycan fln ha ama cimbomlu azerilerin başımın üstünde yeri var ermeni istemiyolarsa da ahmet nur çebinin deyimiyle sineye çekmelerinde faide var

Saygı duyarım renktaş. Bende Azerbaycan Türk’ü kardeşlerim; “burası futbol kulubüdür bu oyuncuyu transfer edersek bize kırılmayın”derim. Sonuçta onların Galatasaray’a olan sempatilerinin bitmesini istemem.

bana haber biraz kolpa gib geldi birisi resmi kullanip uydurmus olmasin adama ulasip sormak lazim

Şu Yahudi,Ermeni,Yunan vs. meselesini cidden abartıyoruz

Ben depremden sonra omuzumda ağlayan Yunanlı gördüm neyden bahsediyor bunlar cidden anlamıyorum bu tarz düşmanlıklar siyasilerin çıkar ve ego çatışmaları başka bir şey değil..

Ermeni de komşumuz Yunan da komşumuz birbirimizin değerini bilmeliyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amerikalı futbolcu yedlin geliyor kimse Amerika li diye tepki göstermiyor ki gosterilmemesi de normal Ermeni asilli Rus olunca tepki gösteriyor futbol bir spordur bu İsrailliside gelir Almanı da gelir Hirvatida gelir biraz daha spora spor olarak bakmayı öğrensek iyi olur burda ırkçılık yapacak olursak on yargıyla yaklasilir oyuncuya belki hiç istemediğin oyuncu gelir senin efsanen olur.
fm'de mutlaka şu ülkeden regenler toplarım

abd, bre, arj, israil, kore, çin, jpn, gana

Saygı duyarım renktaş. Bende Azerbaycan Türk’ü kardeşlerim; “burası futbol kulubüdür bu oyuncuyu transfer edersek bize kırılmayın”derim. Sonuçta onların Galatasaray’a olan sempatilerinin bitmesini istemem.
zakharyanın etnik kökeninden normal bir azerinin rahatsız olmaması gerekir zaten, zira olanlarla çocuğun herhangi bir ilgisi yok. kimse doğduğu ırkı kendisi belirlemiyor sonuçta

mesela gürcistanlı kvaratskhelia bunun ermeni, azeri versiyonu varsa derhal kadroya katılmalı

Server beşirlinin hatrına ağır konuşmuyorum

Azerbaycan zakaryan ayarında topçu çıkardıda bizmi almadık

İsrailli ve ermeni dostlarımızla aramızı kimse bozamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt