- 3 Haziran 2015
- 54.035
- 62.091
- 3.963
Her şeye siyaset karıştırıp tat kaçırmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiyat düşürmeye çalışıyoruz herhalde, dinamo 15 milyonda ısrarcı benceSabunoglu da oyuncu cok istiyor demis idi. Oteldeki dayıyla ortusuyor.
Son gune kadar pazarlik edip en son fiyat neyse verip alacağız gibi gorunuyor.fiyat düşürmeye çalışıyoruz herhalde, dinamo 15 milyonda ısrarcı bence
ben kurdum rtaş beni ilgilendirmiyor azerbeycan fln ha ama cimbomlu azerilerin başımın üstünde yeri var ermeni istemiyolarsa da ahmet nur çebinin deyimiyle sineye çekmelerinde faide var
fazla beklersek kod adı ezik, gs kompleksli bazı şahıslar araya girebilirSon gune kadar pazarlik edip en son fiyat neyse verip alacağız gibi gorunuyor.
fm'de mutlaka şu ülkeden regenler toplarımAmerikalı futbolcu yedlin geliyor kimse Amerika li diye tepki göstermiyor ki gosterilmemesi de normal Ermeni asilli Rus olunca tepki gösteriyor futbol bir spordur bu İsrailliside gelir Almanı da gelir Hirvatida gelir biraz daha spora spor olarak bakmayı öğrensek iyi olur burda ırkçılık yapacak olursak on yargıyla yaklasilir oyuncuya belki hiç istemediğin oyuncu gelir senin efsanen olur.
bana haber biraz kolpa gib geldi birisi resmi kullanip uydurmus olmasin adama ulasip sormak lazim
zakharyanın etnik kökeninden normal bir azerinin rahatsız olmaması gerekir zaten, zira olanlarla çocuğun herhangi bir ilgisi yok. kimse doğduğu ırkı kendisi belirlemiyor sonuçtaSaygı duyarım renktaş. Bende Azerbaycan Türk’ü kardeşlerim; “burası futbol kulubüdür bu oyuncuyu transfer edersek bize kırılmayın”derim. Sonuçta onların Galatasaray’a olan sempatilerinin bitmesini istemem.
ben kurdum rtaş beni ilgilendirmiyor azerbeycan fln ha ama cimbomlu azerilerin başımın üstünde yeri var ermeni istemiyolarsa da ahmet nur çebinin deyimiyle sineye çekmelerinde faide var
fotoyla haberi veren kişi twit atmıs,sonra da twitlerini silmiş.bana haber biraz kolpa gib geldi birisi resmi kullanip uydurmus olmasin adama ulasip sormak lazim