Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.029
- 26.849
- 2.988
mesela gürcistanlı kvaratskhelia bunun ermeni, azeri versiyonu varsa derhal kadroya katılmalı
varya turku hemde
kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesela gürcistanlı kvaratskhelia bunun ermeni, azeri versiyonu varsa derhal kadroya katılmalı
fazlası göz çıkarmazvarya turku hemde
kerem
Gelirse Avatarini zakharyan yapacak @Keramettin TANRIVERDİamma humanizm duyari kastiniz yav
sicak bakmiyorum gelirsede eyvallah
@Okan ZakharyanGelirse Avatarini zakharyan yapacak @Keramettin TANRIVERDİ
bir tane de yunan lazım. birleşmiş milletler gibi takım olmalıyız, dünyaya barışı biz getireceğizIsrailli wonderkid cikarsa onu da almaliyiz burasi world of tanks degil kimse oyun oynamiyor. Profesyonelce kulüp yönetiliyor
Fenerli rossi de ermeni asıllı urugaylı kimsenin muhabbetini yaptığını duymadım gelirse sonuna kadar destekleriz.
Gelirse Avatarini zakharyan yapacak @Keramettin TANRIVERDİ
Wonderkid ise gey bile olabilir Benim için sikinti yokbir tane de yunan lazım. birleşmiş milletler gibi takım olmalıyız, dünyaya barışı biz getireceğiz
Aklima su olay geldi. Baslarda böyle videosuz paylasilmisti bizler inanmamistik sonra videosu gelmisti
Iyiyim tsk ederim sevgili renkdasim senden ne haber nerelerdesin
Ilk turdan FC Alashkert Martuni ye elenirizşampiyon olabilirsek cl ön elemesini geçer miyiz
Hoş geldin Şahin Şarifamma humanizm duyari kastiniz yav
sicak bakmiyorum gelirsede eyvallah
Wonderkid ise gey bile olabilir Benim için sikinti yok
Gey futbolcuya Evet