Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi takımın 3 tane ortalama üstü kalecisi var arklar gözünüzü seveyim muslera max 3-4 maç sonra dönecek.

bu 3-4 maçta okanın sakatlanma ihtimali var diye 1 kaleci daha almak saçmalık yani kusura bakmayın

Ha bu arada Zaniolo iş yapar mı. Yapmayabilir o eski çevikliği uçarılığı yok. Karar verme mekanizması da geriye gitmiş gibi. Uzun boylu kaslı bir Yunus Akgün aslında.

Mesela bugun kaleyi tutan sadece 1 top vardi. Tek endisem Okan'in guvensiz olmasi ve yan toplarda tereddut hissetmesi.
ama bugun çok yan top imkanı verdik,bunu göz ardı edemeyiz.ikinci yarı berkan,midsö hepsi faul yaptı,çok korner oldu ayıptır bu kadarı.okan oynarken daha dikkat edeceğiz mecbur

Düşüncemi değiştirdim.
Cicaldau ve akbabaya 10 milyon euroyu verdiğimizi düşününce aygır gibi gücü olan eskiye göre biraz yavaşlamış olsa da pazarı hala olan 23 yaşındaki italyana da senede 4 milyona falan düşürürsek ses etmemek lazım.

İcardi için de denilenler ortada word class seviyeden düşsen de kalite kaybedilmez.
Zorunlu olmayan bir opsiyon olursa da pasta üstünde çilek olur gibi. Bu herif romada daha oynayamaz 3 ay yatsın mı.

Mesela bugun kaleyi tutan sadece 1 top vardi. Tek endisem Okan'in guvensiz olmasi ve yan toplarda tereddut hissetmesi.
Muslera da yan top da felaket, bugün de bir tane çıkmadı, Okan İstanbul maçında yaptığı kurtarisla belki de seriyi başlattı, öyle bir top çıkardı ki, ağır çekimde anca gördüm

Bugün yediğimiz golde muslera mı daha çok hatalı torreria mı?
Bence Muslera çünkü zemin ağır üstüne bir de daha ilk toplar kimse farkında değil.

Görünürde Torreira'nın pası kısa kalınca hata onun gibi oldu ama Muslera'nın oraya atmaması lazımdı.

Neyse nazarlık olsun sıkıntı yok.

En ufak kayıpta aynı kişiler Okan'ı yer burada. Allah korusun da, işler güzel giderken her şey böyle pembe panjurlu hayallerden hallicedir. Ben şahsen sadece yarım dönem olarak bakmıyor, ileriki seneleri de düşünerek diyorum. Muslera emekli olunca bu kulübün A planı da Okan falan değildir. Ön tarafa koyduğunu adamlara bak, bir de kaleye bak....Hey Allah'ım Yarabbim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt