Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin araya girdigi gercektir

fabrizio di marzio girmeden pedulla girmisti

kendi kendinizi kandirmayin ki ali kocun italyada unicreditde ki italyanin en buyuk finans kurulusundan birinin ortagi

ki alirsak aliye cok buyuk rajon keseriz
butun fiyakasani cizeriz

ama burada is zanioloda biter fbye gideczginide sanmiyorum

muhtemelen odeyecegimiz miktara 1 2 milyon eklenir
ali koç italya işbirliğini bilen biliyo da,pedulla romaya yakın biri,ve roma yararına calısıyo.di marzio ilk haberde roma fiyat artırımını bekliyo dedi,fbyi haberde kullanıyolar işte.fb avrupaya oyuncu da bildiremiyo,zaten elde arda güler,irfancan ve sakatlıktan dönecek pedro var.20-25 milyon baymazlar şu an,imkansız mantık acısından.

20-25'e aliyorsak cikis maddesi en azindan 37 falan olmali. Adami rehabilite et, parlat sonra 3-5 milyon euro kazan sadece. 3.5 da maasi olacakmis.

Icardi için ne paralar geçiyordu.
Yok villalar, boğaz manzaralı evler, arabalar, daldılar cart curt. Gördük.

Ben hiç bu rakamların olacağını sanmıyorum nedense hala. Bu daha genç tabii ama en kötü yıla yaymalı ödeme olur ve sonraki satış payı konur. Diğer senaryolar ütopik duruyor. Ya da ciddi bir şekilde sponsor gerekiyor bunun için.

Zaniolo neden bize beğeni atsın madem fb devrede? Bize gelir bence. Ha gelmesede şu ortamda çok üzülmem. Şampiyonluk yolundayız

Yarın ola hayrola, İstanbul’da kar yağışı var. Gelişi ertelenebilir.

Zaten gelmezse dünyanın sonu değil de fb de alamaz bu paralaraysa. fblilerin bile böyle hayalleri yok, bizimkiler iteliyor. 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt