Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener girdiyse kesin yine üçkağıt yapmaya girmiştir.Alıp 6 ay sonra satıp birşeyler planlıyordur.İtalyan klüpleriyle yaptıkları zaten şaibeli.
Prisma soruşturması sonrası o işler biraz sıkar başkan. Aktif inceleniyor kulüplerin transferleri şu an.
artık ilgilenmiyorum abi ya.her transfer dönemi aynı boklar.bıktım bu tarz sikindirik transfer haberlerinden,kusura bakmasınlar.sampiyon olalım yeter,transfer falanda beklemiyorum.bu kadar transfer şatafatına bu fb haberleri falan hos olmuyor.işi bitirsinler ya da transferi kapatsınlar.her dönem aynı haltlar.gedsondaki şok yetmedi ,illa sikecekler beynimizi.

Allah rahatlık versin herkese.fbnin de pedullanında amına koyayım
Bir şey diyim mi bence de müthiş heyecan verici bir transfer ama olmazsa olmaz değil. Vardır zaten alternatifleri de Roma'nın ve oyuncunun her türlü isteğini kabul etmeye gerek yok kendileri bilir. Çok makul ve iyi bir teklif yapmışız €15m garanti bonuslarla €20m'nin üstüne çıkıyor oyuncu kallavi maaşı götürüyor serbest kalma bedeli de var şu piyasa için normal denebilecek €40m bandında. Bu zaten inanılmaz bir teklif yani bunun ötesine gitmeye gerek falan yok Roma ve Zaniolo'nun paşa keyfi bilir.

Hem her türlü karakter ve sakatlık soru işareti olan adama rekor ücretler bağlayacağız, güvenip geliştireceğiz, hem de tutarsa biz faydasını göremeyeceğiz öyle mi? Roma kulübüne de normal şartlar altında artık doğru düzgün para kazandırmayacak kadro dışı bir herif için müthiş bir teklif veriyoruz daha ne olsun. Ayrıca bize gelirse doğrudan rakipleri denebilecek bir takıma gitmemiş oluyor en azından ilk etapta.

Yaptığım yorumdan keremi bokladığımı çıkardıysan o senin sorunun ''beyni olsa 10 tane zaniola eder'' yazınca boklamışmı oluyorum? bir de yunus keremden daha yetenekli yazdım bunları yazınca boklamış mı oluyorum? Arda'yı övdüğümü de kendin uyduruyorsun. 10 numara mevkinde gelecek vaat eden bir oyuncuları var iken zaniolayı almaları hata diye yazdım.
zaniol'o'yu bikere izleseydin, kerem 10 zaniolo eder demezdin.

Şu herifi alma imkanımız var mı yav, regen kdb eleman

Kazanırız. Kaan da geldiği için bu transfer bence olmazdı zaten. Biraz da yerliye oynuyorduk. Şimdi Musi yerine Okan da olacak. Duboyla da idare ederiz.
Bunca hengame arasında PVA'dan kurtulmamız çok iyi oldu. Emre Taşdemir yerine Uğur Çiftçi çok iyi olurdu evet ama yapacak bir şey yok. Sağlık olsun.

Adam fenerden kimseyi takip etmiyor kimse tanımıyor bizim takımda tanıdığı bi tok insan var Mancini faktörü var gönderilerimizi de takip ediyor beğeniyor bu adam Türkiye’de başka takıma gitmez

Prisma soruşturması sonrası o işler biraz sıkar başkan. Aktif inceleniyor kulüplerin transferleri şu an.

Bir şey diyim mi bence de müthiş heyecan verici bir transfer ama olmazsa olmaz değil. Vardır zaten alternatifleri de Roma'nın ve oyuncunun her türlü isteğini kabul etmeye gerek yok kendileri bilir. Çok makul ve iyi bir teklif yapmışız €15m garanti bonuslarla €20m'nin üstüne çıkıyor oyuncu kallavi maaşı götürüyor serbest kalma bedeli de var şu piyasa için normal denebilecek €40m bandında. Bu zaten inanılmaz bir teklif yani bunun ötesine gitmeye gerek falan yok Roma ve Zaniolo'nun paşa keyfi bilir.

Hem her türlü karakter ve sakatlık soru işareti olan adama rekor ücretler bağlayacağız, güvenip geliştireceğiz, hem de tutarsa biz faydasını göremeyeceğiz öyle mi? Roma kulübüne de normal şartlar altında artık doğru düzgün para kazandırmayacak kadro dışı bir herif için müthiş bir teklif veriyoruz daha ne olsun. Ayrıca bize gelirse doğrudan rakipleri denebilecek bir takıma gitmemiş oluyor en azından ilk etapta.
Her geçen dakika iyice soğumaya başlıyorum bu zaniolo transferinden iyice mantıksız bir transfere doğru gidiyor.Biz en son ne zaman 30m üstü hadi onu geçtim 15m üstü oyuncu sattık kaç sene önce ndiaye harici oda 40 yılda 1 üstelik oyuncu diyecek benim serbest kalma maddem 30m ama ben hemen gitmek istiyorum max teklif 20 diyecek yoksa oynamam diyebilir her bir ihtimal var bu işin içinde.

Bu arada zaniolodan arada kaynadı galiba ama uğuru vermiyoruz o defteri kapadık demiş mecnun.

Şu herifi alma imkanımız var mı yav, regen kdb eleman

İtalyada 20-30 milyon (ki hikaye de işte inandık diyelim) diye oyuncu peşinden koşacağına rusyaya geçer 15 verir 19 yaşında taş gibi futbolcuyu alırdım.
Rus ve ukraynalılara ekstra bir aşk yaşıyor bazı kulüpler. Her türlü pazarını yartırsın müthiş kar ile okutursun.

Bazı renktaşlarım herhangi bir transferde fenerin adı çıkınca hemen kaptırdık moduna giriyolar sürekli negatiflik pompalayarak kendinize sövdürmekten keyif mi alıyosunuz? Araya girmiş de olabilirler, Pedulla Romadan ısmarlama haber de yapıyor olabilir.

Romano yazmadan inanmayın, herif dünya çapında transfer baronu hele ki kendi ülkesinde haberi olmayacak bu durumdan. Ciddi bir şey varsa bugün yazar zaten, önceki saatlerde bir şey duymadım diye cevaplamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt