Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.764
- 44.981
- 2.388
Nerde yasiyorvallahi gram heves kalmadı ya @Murat Durmaz kardeşimi düşünmekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde yasiyorvallahi gram heves kalmadı ya @Murat Durmaz kardeşimi düşünmekten
hatayNerde yasiyor
Sanki torreira için de tıpkı buna benzer bir haber girmişti akşamına olumlu haber gelmişti diye hatırlıyorum.Transfer sirasi degil ama hayat devam ediyor sonucta , bugun aci gun yarin cogu kisi yine normal hayatlarini devam ettirmek zorunda.
Bilgilendirme acisindan ;
@FabrizioRomano
Galatasaray have scheduled new round of talks with AS Roma to sign Nicolò Zaniolo. It will take place today as negotiations proceed on permanent deal, €22m fee with add-ons now discussed.#Gala
Personal terms are agreed as revealed two days ago, Zaniolo wants the move.
Maalesef klasik Türkiye acımız büyük iki hafta gündemde kalacak iki hafta sonra herşey unutulacak yaşam devam edecekŞu dönemde transfer ve maç düşünemiyor insan. En doğrusu bu haftaki tüm maçları ertelemek ve transfer bitiş gününü ileri tarihe atmak.
maçlar ertelenebilir de zaniolo falan çarşamba'ya kadar bitmeli
Zihniyet meselesi. parayı insandan önde tutmaya devam ettikçe bu ülke düzelmez neyazıkki, ne şehir planlaması var doğru düzgün ne de o bilinç.Maalesef klasik Türkiye acımız büyük iki hafta gündemde kalacak iki hafta sonra herşey unutulacak yaşam devam edecek
Hiç bir önlem alınmayacak residence diye satılan binalar yerle bir olacak kimse ceza almayacak olanda ölene olacak
Türkiye bir deprem ülkesi yas tutmak tabiki gerekir ama önlem almadıktan sonra yas neye yarar
Vallaha dün evde otururken bu gün deprem olcak dedim evdekilere kalbime mi doldu bilmiyorum ya keşke azımı açmasaydım dedim bendedeprem 4.16da olmus herhal.gece bir ara gözlerimi actım,içim geçmişti belki depreme uyandım.bu trabzon macındaki havanın görüntüsü de hoşuma gitmemişti.aslantepeyi o kadar boğuk görmedim ben
Lig iptal edilir
Lig iptal edilir
bu gece anlaşacagımızdan eminmişiz
Iyi bariYalan , menejeri konuştu
oglum adam yeni haber girmiş.gece bitirecekmişiz.romano da yazmıs.bırak artık olumsuzlugu.alanya da marsilyadan transfer yapıyo şu anO is olmaz dahada