Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.109
- 18.141
- 2.838
tempolu bi herif ve de gencO nu bende istiyorum baya begeniyorum. Adekugbeyi de
makul olur kanaatindeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tempolu bi herif ve de gencO nu bende istiyorum baya begeniyorum. Adekugbeyi de
28 yaşındatempolu bi herif ve de genc
makul olur kanaatindeyim
Boudjemaa 23-24 degil mi28 yaşında
AdekugbeBoudjemaa 23-24 degil mi
2428 yaşında
adegukbe yi diyorsun diye dedim. Tamam o zaman.24
![]()
Mehdi Boudjemaa - Oyuncu profili 25/26
Mehdi Boudjemaa, 27, Cezayir ➤ JS Kabylie, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 650 bin € ➤ * 7 Nis 1998, Cergy, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Topçular ortada kaldı. En azından hem kulüplerine hem futbolculara destek ve yardım edebilmek maksadıyla ihtiyaç olmasa da 1-2 transfer yapar muhtemelen her kulüp.Maxim dışında makul isim yok bölge takımlarından ,boşuna kontenjan harcamaya gerek yok zaten fener ve leşciler hamle yapacaklardır muhtemelen
Maxime ne gerek var Mertens Zaniolo Mata varkan? Tek ihtiyaç Adekugbe gibi bir sol bek şu anda.Maxim dışında makul isim yok bölge takımlarından ,boşuna kontenjan harcamaya gerek yok zaten fener ve leşciler hamle yapacaklardır muhtemelen
kontenjana takılmayacak bunlarMaxim dışında makul isim yok bölge takımlarından ,boşuna kontenjan harcamaya gerek yok zaten fener ve leşciler hamle yapacaklardır muhtemelen
Kimi gönderelim?2-3 yabanci alalim Gaziantep ve Hatay'dan. Yerli sayilmalari onemli. Kadrodan da gereksiz isimler gonderilmeli. Cok sismis durumda.
Ya üstad sen ne zaman herhangi bir konuda haksız olacaksın? Tam isabet.Oyuncuları alıp maaşlarını ödemek iyi bir şey arkadaşlar.
Hem oyuncular idman yapacak hem de ilgili kulüplerin yükümlülüğü azalacak, bunda bir kötülük yok.
Kötülük depremin ilk günü Onur Bulut’u sözleşme feshiyle almaktır.