Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.862
- 66.652
- 4.933
Ceyhun da severdi böyle pasları dimibu zakharyan ceyhun eris gibi topcu videolara gore
hanginiz bunun 3 macini izledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceyhun da severdi böyle pasları dimibu zakharyan ceyhun eris gibi topcu videolara gore
hanginiz bunun 3 macini izledi
Ceyhun da severdi böyle pasları dimi
allah aşkına günayın okandan ne artısı varBonservisiyle Günay ve Bertug Transferleri de kadro genişliği açısından iyi olurdu
O herifle ilgili Rus De Bruyne iddiaları doğru muZamanında haber çıkmıştı Sportcell'in haberiydi. Galatasaray Zakharyan transferini bitirdi Zaniolo olmazsa Zakharyan gelecek minvalinde bir haberdi.
Ysaka bi yana bir sansasyonel transfer daha bekliyorum
icardi bonservisde olabilir
allah aşkına günayın okandan ne artısı var
Okan in bence bizde kalmaya gönlü yok . Günay’la arasında bence de fark yokallah aşkına günayın okandan ne artısı var
hamza'ya haksızlık yapıldı.motz en sevdigin hocayi dur ben tahmin edeyim
hamza hamzaoglu
dogrumudur?
Bu yılın başında yapılan yayıncı kuruluş anlaşması 2 senelikti benim bildiğim. Yani önümüzdeki sezonun sonunda yeni ihale olacak. Eğer ülkede yönetim değişirse Haziran'da çok şey değişir. Katarlılar zaten büyük yolsuzluk davalarıyla karşı karşıya kalır. Bu yüzden bölgeden çıkacaklardır. Bu futbolu da etkiler. Digiturk'ün de D-Smart'ın da satılacağını düşünüyorum. Takımlarımız Avrupa'da çok iyi sonuçlar alıyorlar. Ligde "Küme düşer mi?" dediğimiz Sivasspor Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamladı. Diğer takımlarımız da devam ediyorlar yollarına. Trabzonspor da gruptan çıkamasa bile Konferans'ta devam ediyor. Şimdi şundan bahsedeceğim. Bence 2024-25 ve sonrası için yapılacak ihale şu anki ihaleye göre çok daha yüksek olacaktır. Şu an bile böyle transferler yapıyorsak o zaman düşünemiyorum. Bir de borç yükünü sıfırlayıp artıya geçeceğimiz konuşuluyor elimizdeki assetlerin değerlendirilmesiyle beraber. Ben bu gayrimenkul satışlarından sonra borcumuz kaçken kaç oldu onu merak ediyorum. 2024'te bir de yine Exxen mi alır bilmiyorum ama Avrupa maçları da iyi gelir getirecektir takımlara çünkü çok daha fazla takımla katılacağız belli ki. Çünkü Avrupa'da maç kazanmayı hatırladı bu sene takımlarımız. Trabzonspor da bu deprem gazıyla, vatan millet sakarya gazıyla şu Basel'i elerse çok iyi olacak. Seneye tüm takımlarımızın Avrupa'da gruplara kalması gerekiyor. 4 takımla katılacağız bir de. Çok avantajlıyız. Hem Türkiye Cumhuriyeti hem de Türk Futbolu için çok önemli bir dönemece giriyoruz. Umarım bu sefer iyi kullanırız bu fırsatı. İlk borç sıfırlayan takım olmak çok çok büyük avantaj sağlayacaktır bize.Cidden muazzam iş yaptı sn timur
Önce dubua sergio mertensleri aldı
Sonra ikardiyi toreyrayı
Ardından zanioloyu aldı
Bunun bi sonrası realle brezilyalı bi genco için kapışıp 60m sunmak
Uğur u bu saatten sonra istemeyiz bencetransfere bence de gerek yok
uğur çiftçi belki
Çocuk kız mi olmuş