Tugay Nidag
Büyük Kaptan
FIFA Chelsea o cocugu istediginde sanki izin vermemisti. Biz aracilik yapip onlara yazin karla satalim. Belki bizim almamisa izin verirler ve bizden rus satildiginda birsey demezler.
Yaw deli gibi tüm maci izleyecek degilimSen skils videosuna göre mi konuşuyosun tam maçını izledin ona göre mi
Biraz önce baktım maçına sara sara yarım saat,dinamo set met oynamıyo heral tam anlayamadım oyuncunun kalitesini ama intibam kaliteli bir ayağı var,süratli ve mücadeleci biri değil,sağ iç gibi konumlanıyodu sahada,kilit pas atabilen biri ve bana biraz çikıldauyu andırmasının sebebi sanırım saklanarak oynaması,bizim sergio ortalama bir maçta 50 kere topla buluşuyosa bu 15 kere temas ediyo gibi
Tabi yarım saat sara sara izledim kafamda bir fikir oluşsun diye,başka maçlarda çok daha etkindir baskındır onu bilemem

Senin halı sahadaki 2 çalımını video yapsak seni bile isteyen olur burda skilse bakıp oyuncumu istenir allah aşkınaYaw deli gibi tüm maci izleyecek degilim
3. Dunya savasi Rusya'da olsa Rus ligi > Rumen ligi

Ligine gore iyi kotu belli ederSenin halı sahadaki 2 çalımını video yapsak seni bile isteyen olur burda skilse bakıp oyuncumu istenir allah aşkına![]()

ırkçı, dinci yorumlarını raporluyorumBu Zakharyan'ın kökeni Ermeni mi? Onlar genelde bize gelmek istemiyor.
18 maç 3 gol 6 asist. Raschica'dan iyiErden Timur, Torino'da Angel Di Maria ve eşiyle bir yemek yedi.
Arjantinli yıldız bu görüşmeden sonra Galatasaray'da oynamaya sıcak bakmaya başladı.
Timur da dönüşte başkan Dursun Özbek'e "Bu iş olacak gibi görünüyor" ifadesini kullandı. (Sabah)
Samiyen çok sorulmasına rağmen Zakhariyan hakkında bir paylasim yapmadi
Kapmak lzm.Bertuğ'un bir yere bonservisi ile gideceğini düşünüyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi