Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIFA Chelsea o cocugu istediginde sanki izin vermemisti. Biz aracilik yapip onlara yazin karla satalim. Belki bizim almamisa izin verirler ve bizden rus satildiginda birsey demezler.

Gelirse 2. Zakayan olacak

Garbis Zakaryan​

Garbis Zakaryan (2 Haziran 1930, İstanbul - 25 Ocak 2020, İstanbul), Ermeni asıllı Türk boksör ve antrenör.
Beyoğlu Taksim'de amatör olarak boksa başladı ve 16 yaşında ringe çıktı. Daha sonra Galatasaray'a geçerek 1948, 1949 ve 1950 yıllarının İstanbul ve Türkiye amatör şampiyonu oldu. 1950 yılında profesyonel olarak ilk maçını Cezayirli Ali Amran ile yaparak berabere kaldı. Boksu 1966 yılında bıraktı, antrenör olarak başta Cemal Kamacı olmak üzere birçok boksörü çalıştırdı.

Adekugbe çok isteniyor lakin Emre Taşdemir'den hallice bir oyuncu gibi geliyor bana.

Sen skils videosuna göre mi konuşuyosun tam maçını izledin ona göre mi

Biraz önce baktım maçına sara sara yarım saat,dinamo set met oynamıyo heral tam anlayamadım oyuncunun kalitesini ama intibam kaliteli bir ayağı var,süratli ve mücadeleci biri değil,sağ iç gibi konumlanıyodu sahada,kilit pas atabilen biri ve bana biraz çikıldauyu andırmasının sebebi sanırım saklanarak oynaması,bizim sergio ortalama bir maçta 50 kere topla buluşuyosa bu 15 kere temas ediyo gibi

Tabi yarım saat sara sara izledim kafamda bir fikir oluşsun diye,başka maçlarda çok daha etkindir baskındır onu bilemem
Yaw deli gibi tüm maci izleyecek degilim 😁
3. Dunya savasi Rusya'da olsa Rus ligi > Rumen ligi

Oyuncuları kalite olsa düşmeye oynamazlardı. Sol bek icin yerli nicelik artsın kaleci niceliği artsın diye alınacak herhangi birisi.

Sezonun uzama ihtimali yok ki 10 haziranda cl finali var, her türlü ondan önce bitmek zorunda

Erden Timur, Torino'da Angel Di Maria ve eşiyle bir yemek yedi.

Arjantinli yıldız bu görüşmeden sonra Galatasaray'da oynamaya sıcak bakmaya başladı.

Timur da dönüşte başkan Dursun Özbek'e "Bu iş olacak gibi görünüyor" ifadesini kullandı. (Sabah)

2-3 gun sonra transfer haberleri yogun olur bizle ilgili

Erden Timur, Torino'da Angel Di Maria ve eşiyle bir yemek yedi.

Arjantinli yıldız bu görüşmeden sonra Galatasaray'da oynamaya sıcak bakmaya başladı.

Timur da dönüşte başkan Dursun Özbek'e "Bu iş olacak gibi görünüyor" ifadesini kullandı. (Sabah)
18 maç 3 gol 6 asist. Raschica'dan iyi

daha ofansa ne transferi isteniyor anlamadım olursa bi sol bek olmazsa böyle devam kalmış 10-12 maç zaten

bu kadar transfer deliliği ilginç geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt