Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son hafta ertelenen 3 maç ve Bjk- Antalya maçı önceden oynatılsa bile 3 haftalık bir kayıp var. Lig normalde zaten 28 Mayıs'ta bitecekmiş. Hafta içlerine atılırdı ama 4 takım Avrupa'da devam ediyor ve en azından Başak bir iki tur daha ilerleyebilir. Bu durumda hafta içi de sıkıntı olacak gibi. Avrupa'da devam edenler kupadan hemen elenmeye bakabilirler bu durumda yoksa 3 ayda 20 maç civarı oynama durumları var

Bu umutsuzluğu vermemiz bile çok önemli
IMG_20230215_091254.webp

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımlar aynı zamanda STK. Tüm enerjilerini bir süre yardım faaliyetlerine ayırsınlar diye Mart başına ertelendi.

Başka şehirde kafelerin dolu olmasının bunda bir anlamı yok.

Şu forumda dahi ilk gün bile niye nöbet kapalı, niye transfer konuşmuyoruz diyen kişiler var, kısacası çoğunuz için ateş düştüğü yeri yakıyor. Ben de insanların aklını başka yere çekerler diyordum ama bunun doğru bir yanı yok, gündem değişikliği demek olanların unutulması demektir çünkü.

Sizin umrunuzda değildir ok ama gelip de hiç bir şey yokmuş gibi niye lig bu kadar geç başlayacak minvalinde postlar atmayın.

Di Maria büyük yildiz ama beni Zaniolo gibi transferler daha çok heyecanlandırıyor 1-2 tane daha bu klasmanda transfer yapsak Avrupa da başarı kacinilmaz olur.Zaniolo 23 yaşında Lucas Torreira 27 yaşında Yusuf Demir henüz istediğimiz performansı almamış olsak da 19 yaşında biz kalite olarak burdan devam etmemiz lazım Avrupa da başarı istiyorsak Şahsen Pulisic Zakaryan E.Smith Rowe bu tarz oyunculardan yakalamamız lazim

Erden Timur sağ açık koleksiyonu yapıyor herhalde.

Zaniolo, Rashica, Yunus, Yusuf, Barış Alper... Üstüne ismi çıkan Pulisic, Di Maria, Traore gibi isimlerin de ilk mevkisi sağ açık.

Takımda ilk mevkisi sol açık olan sadece 1 oyuncu var.

Ama bu dönemde yaptıkları nedeniyle Erden başkan ne istiyorsa haklıdır. Saygı duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt