- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.669
- 5.093
Ne Di Mariası yav Mertens var Zaniolo var işte ne Di Mariası hala
Dribbling yapacak güçlü forvet alınmalı sonraki aşamada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorum için sağ ol kardeşDi Maria hem iyi profesyonel hem de hala iyi durumda. Mata tarifesinden gelse harika iş olur. Onu kabul eder mi bilmem.
Gelecek sezon için düşünülüyormuşNe Di Mariası yav Mertens var Zaniolo var işte ne Di Mariası hala
Zeki Uzundurukan nam-ı diğer by kolpaya inanma sayın renktaşım.Gelecek sezon için düşünülüyormuş
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sal peşimi muz.yorum için sağ ol kardeş
Duygularımızla oynuyorlarZeki Uzundurukan nam-ı diğer by kolpaya inanma sayın renktaşım.
nasıl istersen onat bir daha tek bir alıntı dahi yokSal peşimi muz.
Yunus,Barış,Yusuf gibi gençler Mertens kadar top rakipteyken koşmuyorlar sadece yaşa bakmak doğru değil bence koşmayı mücadele etmeyi seven hırslı kazanma arzusu yüksek olan yapıda oyuncu olması yaştan çok daha önemliÇok eskiden Ahmet Ertegün' ün Cosmos kulübü vardı hani ABD de...Forumda hatırı sayılır bir kitle, Cosmos gibi 35 lik ''Dünya yıldızları'' ile bezenmiş bir takım hayal ediyor maalesef...Okan Hoca' nın bunu isteyeceğini sanmıyorum da Erden Beyden emin olamıyorum doğrusu...
Yeterince tecrübeli yıldızı var bu kadronun. Bundan sonrasında biraz düşük ama yükselme potansiyeli olan, yaşı geçmemiş, dinamik oyunculara yönelmek gerekiyor daha çok...
Barış çok gayret ediyor da başka defoları var. Tamamı 30+ futbolculardan takım kurmak marifet değil. Eldekiler koşmuyorsa koşanını bulup getireceksin, niye 'dinamizm' diyorum?..Yunus,Barış,Yusuf gibi gençler Mertens kadar top rakipteyken koşmuyorlar sadece yaşa bakmak doğru değil bence koşmayı mücadele etmeyi seven hırslı kazanma arzusu yüksek olan yapıda oyuncu olması yaştan çok daha önemli
36Çok eskiden Ahmet Ertegün' ün Cosmos kulübü vardı hani ABD de...Forumda hatırı sayılır bir kitle, Cosmos gibi 35 lik ''Dünya yıldızları'' ile bezenmiş bir takım hayal ediyor maalesef...Okan Hoca' nın bunu isteyeceğini sanmıyorum da Erden Beyden emin olamıyorum doğrusu...
Yeterince tecrübeli yıldızı var bu kadronun. Bundan sonrasında biraz düşük ama yükselme potansiyeli olan, yaşı geçmemiş, dinamik oyunculara yönelmek gerekiyor daha çok...
Çok farklı düşünmüyoruz ben sadece tamamı 30+ futbolculardan takım kurmanın doğru olmayacağı gibi ,tamamı 30 yaş altı futbolculardan takım kurmanında şayet gerektiği gibi mücadele etmeyen eksik koşan oyunculardan oluşuyorsa yetersiz olacağını düşünüyorum.Barış çok gayret ediyor da başka defoları var. Tamamı 30+ futbolculardan takım kurmak marifet değil. Eldekiler koşmuyorsa koşanını bulup getireceksin, niye 'dinamizm' diyorum?..
Ha, Mertens' i ben de seviyorum ama efsane statüsünde görüldüğü Napoli' de 3 sezon önce bile rotasyon oyuncusu olarak kullanılmasının bir sebebi olmalı, değil mi?..