Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di Maria iyi oyuncu ama artik yas itibari ondan birsey kazanamiyacagiz, birde kesin 5 milyon net den fazla aliyordur juve den, bize gelip de 2 milyona oynamiyacagina göre, gerek yok bence.

Çok eskiden Ahmet Ertegün' ün Cosmos kulübü vardı hani ABD de...Forumda hatırı sayılır bir kitle, Cosmos gibi 35 lik ''Dünya yıldızları'' ile bezenmiş bir takım hayal ediyor maalesef...Okan Hoca' nın bunu isteyeceğini sanmıyorum da Erden Beyden emin olamıyorum doğrusu...

Yeterince tecrübeli yıldızı var bu kadronun. Bundan sonrasında biraz düşük ama yükselme potansiyeli olan, yaşı geçmemiş, dinamik oyunculara yönelmek gerekiyor daha çok...

ylcn.webp

Çok eskiden Ahmet Ertegün' ün Cosmos kulübü vardı hani ABD de...Forumda hatırı sayılır bir kitle, Cosmos gibi 35 lik ''Dünya yıldızları'' ile bezenmiş bir takım hayal ediyor maalesef...Okan Hoca' nın bunu isteyeceğini sanmıyorum da Erden Beyden emin olamıyorum doğrusu...

Yeterince tecrübeli yıldızı var bu kadronun. Bundan sonrasında biraz düşük ama yükselme potansiyeli olan, yaşı geçmemiş, dinamik oyunculara yönelmek gerekiyor daha çok...
Yunus,Barış,Yusuf gibi gençler Mertens kadar top rakipteyken koşmuyorlar sadece yaşa bakmak doğru değil bence koşmayı mücadele etmeyi seven hırslı kazanma arzusu yüksek olan yapıda oyuncu olması yaştan çok daha önemli

Yunus,Barış,Yusuf gibi gençler Mertens kadar top rakipteyken koşmuyorlar sadece yaşa bakmak doğru değil bence koşmayı mücadele etmeyi seven hırslı kazanma arzusu yüksek olan yapıda oyuncu olması yaştan çok daha önemli
Barış çok gayret ediyor da başka defoları var. Tamamı 30+ futbolculardan takım kurmak marifet değil. Eldekiler koşmuyorsa koşanını bulup getireceksin, niye 'dinamizm' diyorum?..

Ha, Mertens' i ben de seviyorum ama efsane statüsünde görüldüğü Napoli' de 3 sezon önce bile rotasyon oyuncusu olarak kullanılmasının bir sebebi olmalı, değil mi?..

Forumda Falcao efekti var her gelen yaşı ilerlemiş oyuncu öyle olacak sanıyorlar ama hali hazırda Mertens örneği var oyuncu aktif oynuyor ve form olarak yüksekse yaşının bir önemi yok sakatlık sorunları da çok yoksa son yıllarda

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens giderse sadece Di Maria alınabilir yerine.

Ama ben Mertens'i daha çok beğeniyorum açıkçası.

o değilde fatih hocayı çok özlemişim.nasıl dayanmısım ben görmemeye:( hocam daha çok görün

36
22 24 28 19
27 30
23 35 24
29

ilk 11in yasi ideal

Alinanlarin yaslari
23
27
19
19
28
30
28
28
21
19
30 (sefer gitti)
28
35
34 (mata)
29
26

hep hayalimdeki buydu. genel olarak ortalama 25.4

Barış çok gayret ediyor da başka defoları var. Tamamı 30+ futbolculardan takım kurmak marifet değil. Eldekiler koşmuyorsa koşanını bulup getireceksin, niye 'dinamizm' diyorum?..

Ha, Mertens' i ben de seviyorum ama efsane statüsünde görüldüğü Napoli' de 3 sezon önce bile rotasyon oyuncusu olarak kullanılmasının bir sebebi olmalı, değil mi?..
Çok farklı düşünmüyoruz ben sadece tamamı 30+ futbolculardan takım kurmanın doğru olmayacağı gibi ,tamamı 30 yaş altı futbolculardan takım kurmanında şayet gerektiği gibi mücadele etmeyen eksik koşan oyunculardan oluşuyorsa yetersiz olacağını düşünüyorum.
Koşma konusunda da km. bazlı bakmak çok doğru değil Ümraniye maçında yediğimiz bir golde Kerem geriye koştu ama bir yerde koşuyu erken kestiği için rakip boş kaldı.Keremi eleştirmek için yazmıyorum sadece bir örnek, doğru zamanda doğru koşu yapan topsuz oynayamayı bilen ikili mücadele kazanma oranı yüksek tempolu ne kadar çok oyuncumuz olursa takımda yaş ne olursa olsun takımın kalitesine pozitif katkı yapacaktır.Geçen sezondan bu yana bu konuda bir ivme yakaladık isabetli transferler ile dahada üzerine koyacağız inşallah.

Yapılması gereken hamleler aşağıdaki gibidir.
1-Adekugbe
2-Lobhanidze
3-Umut Nayir(karakteri bu çocuğun bize gelmesini hak ediyor)
4-Kostantin Tyukavin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt