Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzgünüm Abdulkerim'in senle muhatap olacağını sanmam.

Şu bakışı atanlarla mi ilgileniyor

3607.webp

şu cocugu alalım diyecektim ama süre veriyolar.sene sonu juventus kadrosuna hücum etmeliyiz.genc ve yetenekli oyuncuları da çok

juventus aldıgından beri cocuga şans vermemiş.u21 kuralına da uyuyor.fiziği iyi,sırtı dönük oynuyor,topla dönüşleri mükemmel ve topla ilişkisi cok iyi.top süren,çalım atan,kanattan içeri giren genc bi forvet.kiralayabilirz.bu sezon hiç sans bulamamıs

Adekugbe Boey'in fiziksel olarak dominant olmayan versiyonu gibi. Tempo olarak ve çizgiyi tamamen iyi şekilde kullanmaları Boey ile benzer ama tabiki Boey'de rakiplerini sindiren bir fiziksel güç var haliyle defansı Adekugbe'den daha sağlam. Ofans olarakta Boey daha efektif ama şanssız çok iyi şutlar çekiyor Adekugbe pek şut ve gol arayan bir bek değil. Adekugbe Boey'in 1-2 seviye altında bazı benzer meziyetleri olan bir isim gibi görünüyor. Aanholt'tan biraz daha iyi bir iş yapabilir diye düşünüyorum Adekugbe için. Eğer iyi performansı olursa 1 M bonservisle transferi düşünülebilir sonuçta takıma uyum sağlamışta olacak.

Son düzenleme:
Bu gece garip bir rüya gördüm.

Rüyamda ben, @Keramettin TANRIVERDİ , @Kolpa Kemal Kürek ve @Murat Saylak nezih bir ortamda çay kahve börek çörek eşliğinde futbol konuşuyorduk ve özellikle Galatasarayımızın geleceğiyle ilgili müzakere ediyorduk. En sonunda öyle bir noktaya vardık ki, Kemal ve ben Keramettin'i zor tutuyorduk Murhan'ın gırtlağını sıkıyordu az kalsın.

Bunları hayatında hiç görmedin kimin kim olduğunu nereden biliyorsun derseniz, aynı oyunlarda olduğu gibi herkesin kafasının üstünde parlayan bir yazıyla adı gözüküyordu.

Okan Erce'den fersah fersah daha iyi bir kaleci. Erce çok istikrarsız 1 maçta iyi oynayıp 3 maçta hatalı gol yiyebilecek bir kaleci, Okan Giresun ve Bursa'da çok daha istikrarlı performanslar sergiledi. Okan Galatasaray'da yedek olduğu için form bulamıyor maç oynamadan aynı seviyede kalmak mümkün değil kaleci oynayarak form tutan bir mevkidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt