Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek sonrası borçları sıfırlamış bir Galatasaray ile Erden Timur başkanlığında hedef müzedeki tek eksik kupa haline gelir ilk başlarda çeyrek finaller-yarı finaller hedeflenip sonunda da o kupa alınmalı.

SAMPIYONLAR LIGI SAMPIYONU GALATASARAY

offfffffff apulete bak ne yakisti beeer

Bu arada maalesef o acı günleri yasamasak büyük ihtimalle bundan olacakti

E.timur bayernde süre bulamayan gravenberchi bağlamaya çalışıyodur şuan ne zakaryanı

Ben Okan Buruk un kadro tercihlerinin ve forma adaletinin çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Yusuf da beğenmediği , gelişmesini beklediği yönler var belli k . Mesela çalımları riskli , geri gelmeleri istediği gibi olmayabilir veya pas tercihleri de eklenebilir

Zakharyan 6-7 civarı olursa olur ama 15 falan çok çok büyük kumar.Cunku olmazsa burada yine yabancı sınırından dolayı Rus takımlarına 3-4 arasına geri satabiliriz.

Ben Okan Buruk un kadro tercihlerinin ve forma adaletinin çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Yusuf da beğenmediği , gelişmesini beklediği yönler olduğunu düşünüyorum. Mesela çalımları riskli , geri gelmeleri istediği olmayabilir veya pas tercihleri de sayılabilir
Yusuf ne zaman inadından vazgeçir bence o zaman Okan hoca ondan büyük futbolcu yaratır antrenmanlarda görüyordur muhtemelen istemediği şeyler yapıyorsa hoca da düzelene kadar bence kızağa çekmekte haklı umarım buradan bir yıldız daha kazanırız.

ilk hazırlık macında bi deneyelim yusufu mertensin yerinde

-----------torreira----oliveira-----------

zaniolo-------yusuf demir-------- kerem

-------------barıs alper -----------------

Ben Okan Buruk un kadro tercihlerinin ve forma adaletinin çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Yusuf da beğenmediği , gelişmesini beklediği yönler olduğunu düşünüyorum. Mesela çalımları riskli , geri gelmeleri istediği olmayabilir veya pas tercihleri de sayılabilir

Gelişmesini beklediği yönler mutlak vardır zira çocuk daha 19 yaşında. Lakin daha çok oynatabilirdi şikeciler bile Lionel messi Pele karışımı megastar Arda Güleri az çok oynattilar. Eğer hiç oynamayacaksa başka takıma kiralamak daha mantıklı olur(du)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt